PECETEA RUNELOR

Discount 1,81 lei Preţ standard 3,29 lei
SKU
JUN.047
O poveste extraordinara ce se desfasoara in lumea zeilor scandinavi. La cinci sute de ani dupa Sfarsitul Lumii, goblinii au aparut iarasi in pivnita... Ei o numesc semnul ruinei ...

O poveste extraordinara ce se desfasoara in lumea zeilor scandinavi.

La cinci sute de ani dupa Sfarsitul Lumii, goblinii au aparut iarasi in pivnita...

Ei o numesc semnul ruinei . . .

Maddy Smith - nascuta cu forma ruginie a unei rune in palma - a fost intotdeauna ca o straina in satul ei. Pentru ca oamenii din Malbry cred ca un semn al runei este un simbol al vechilor zei, un insemn al magiei. Iar aceasta, dupa cum stie toata lumea, duce direct spre Haos. Periculos!

Dar lui Maddy ii place sa puna magia la treaba, chiar daca doar pentru a controla niste goblini sacaitori. ªi, de fiecare data cand cel mai bun prieten al ei - un strain bun de nimic pe nume Un-Ochi - venea in vizita, o invata din ce in ce mai multe despre stravechile lucruri: despre zei si vraji, despre rune si inselaciuni.

Acum Un-Ochi a venit din nou si vrea ca fata sa deschida Dealul Calului Rosu si sa coboare in Lumea de Dedesubt, ca sa recupereze un obiect al vechilor zei.

Altfel, se pare c-ar veni Sfarsitul Tuturor Lucrurilor. Din nou...

O escapada grandioasa in inima stravechilor povesti scandinave: salbatica, periculoasa, inventiva si minunat de plina de imaginatie.
Informaţii suplimentare
Traducător Bogdan Perdivara
Imprint Corint Junior
Copertă Flexicover
Nr. pagini 512
Format 15,5 x 23,5 cm
ISBN 973-128-234-3
new_isbn 9789731282343
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:PECETEA RUNELOR
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top