Pastorul, ingerul si Walter, cainele minune de Craciun

Autor:

Dave Barry

Discount 8,80 lei Preţ standard 11,00 lei
SKU
LED.046
"Ma numesc Doug Barnes, si chestia asta s-a intamplat in ajun de Craciun in oraselul meu, care este Asquont, New York."

"Ma numesc Doug Barnes, si chestia asta s-a intamplat in ajun de Craciun in oraselul meu, care este Asquont, New York."

 

Asa incepe minunata poveste a unei familii, care se pregateste de sarbatoarea Craciunului. Pastorul, ingerul si Walter, cainele-minune de Craciun este o carte cu totul si cu totul speciala: una dintre cele mai amuzante, mai placute si mai incantatoare povesti de Craciun scrise vreodata, o poveste pentru toate varstele, care iti merge la suflet si te face sa razi din toata inima. Si, dupa ce ai citit-o, nu vei mai privi niciodata cu aceiasi ochi imaginea unei iesle. Cartea este, la fel ca toate celelalte care ii poarta semnatura, plina de umor, inteligenta, savoare. Stilul plin de haz, comicul care apare in cele mai obisnuite situatii din viata de zi cu zi si spontaneitatea prezenta la fiecare pas sunt doar cateva din calitatile care o recomanda ca o lectura amuzanta si originala.

 

Regizor, scenarist, actor, scriitor, umorist - acesta este Dave Barry. Decenii de-a randul si-a incantat cititorii cu articolele sale din ziarul Miami Herald.

 

In anul 1988 a facut un contract pentru primul sau roman, Big Trouble, devenit rapid bestseller si castigator al Premiului Pulitzer. Filmul inspirat din carte, Belea mare in Miami, a fost de asemenea un succes. A scris mult si cu talent. Printre creatiile lui Dave Berry se mai numara romanul Tricky Business, volumul de proza Dave Barry's Money Secrets si cele doua continuari ale romanului Peter Pan, scrise in colaborare cu Ridley Pearson, Peter and the Star Catchers si Peter and the Shadow Thieves. Barry locuieste in Coral Gables, Florida.
Informaţii suplimentare
Autor Dave Barry
Traducător Lidia Gradinaru
Copertă Hardcover
Nr. pagini 120
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-087-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Pastorul, ingerul si Walter, cainele minune de Craciun
Rating-ul tău

Dave Barry

BARRY, Dave

Regizor, scenarist, actor, scriitor, umorist - asa arata cartea de vizita a lui DAVE BARRY (n. 1947). Se afirma ca un observator atent si un ziarist talentat, inzestrat cu foarte mult umor, odata cu aparitia volumului Dave Barry's Bad Habits (1987), o colectie de articole publicate in Miami Herald. A scris pana in prezent 30 de carti si unele dintre ele i-au fost adaptate pentru televiziune. In 1988, i s-a decernat Premiul Pulitzer pentru Commentary si in 1999 a debutat ca romancier, cu Belea Mare, devenit rapid bestseller. Adaptarea cinematografica, Belea mare in Miami, a fost, de asemenea, un mare succes. Canta la chitara intr-o formatie de rock "literara", Rock Bottom Remainders, din care mai fac parte Stephen King, Amy Tan, Ridley Pearson si Mitch Albom.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top