Paradisul tropical. O aventură în culori cu animale şi mii de flori

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
SKU
BOK.0145

Terapia prin artă continuă cu o nouă carte ilustrată de Millie Marotta, autoarea bestsellerului Tărâmul viselor

Terapia prin artă continuă
cu o nouă carte ilustrată de Millie Marotta,
autoarea bestsellerului Tărâmul viselor

Evadează într-o bogăție de culori și desene, aducând la viață plantele și viețuitoarele exotice din Paradisul tropical al lui Millie Marotta. Tehnica elaborată de ilustrare a lui Millie te încurajează să îți creezi propriul stil, indiferent dacă trebuie să adaugi textură unui pâlc de cactuși sau o pată de culoare penajului unui papagal tropical.

Explorează pădurea tropicală și vei descoperi flori, păsări, fluturi și reptile extraordinare, care așteaptă să fie colorate în culori tropicale vibrante. Această carte va aduce bucurie oricui caută un mod creativ de eliberare a stresului sau o activitate relaxantă și care stimulează atenția.

Relaxează-te și bucură-te de terapia prin artă!

Informaţii suplimentare
Autor Millie Marotta
Data apariției Octombrie 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 24 x 24 cm
ISBN 978-973-128-622-8
new_isbn 9789731286228
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Paradisul tropical. O aventură în culori cu animale şi mii de flori
Rating-ul tău

MAROTTA, Millie

     Am copilărit într-o fermă micuţă din vestul Tării Galilor şi aş putea spune că acolo a început obsesia mea faţă de tot ceea ce ţine de floră şi faună. Toţi anii aceia pe care i-am petrecut la ţară, cufundată în natură, mi-au întărit fascinaţia faţă de lumea sălbăticiunilor. În copilărie, distracţia mea preferată consta fie din vreo activitate care avea legătură cu desenatul sau pictatul – şi, în general, cu făcutul mizeriei –, fie din jucatul în aer liber cu vreunul dintre numeroasele animale de companie ale familiei.

Imaginaţi-vă numai încântarea mea când, mai târziu, am descoperit că pot studia simultan viaţa animalelor şi ilustraţia de carte, ceea ce m-am şi apucat să fac.

În prezent, când privesc înapoi, la viaţa mea de până acum, îmi dau seama că, de fapt, calea mea a fost dintotdeauna trasată, deşi, pe atunci, nu îmi dădeam încă seama de asta.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top