OBLOMOV

32,90 lei
SKU
LED.108
"Cazul" Oblomov, tipic pentru apusul unei lumi, este analizat pe fundalul realist al vietii rusesti a secolului al XIX-lea.

"Cazul" Oblomov, tipic pentru apusul unei lumi, este analizat pe fundalul realist al vietii rusesti a secolului al XIX-lea. Finetea analitica si arta lui I.A. Goncearov de a surprinde aspectele caracteristice ale unui timp istoric confera operei sale calitatile unui roman clasic.
Informaţii suplimentare
Autor Goncearov I.A.
Traducător Stefania Velisar Teodoreanu si Tatiana Berindei
Copertă Hardcover
Nr. pagini 576
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-7786-28-9
new_isbn 9789737786289
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:OBLOMOV
Rating-ul tău

I.A. Goncearov

GONCEAROV, I.A.

IVAN ALEKSANDROVICI GONCEAROV (1812-1891) a intrat in literatura rusa ca maestro al scolii artistilor realisti din secolul al XIX-lea. Creatia sa oglindeste epoca de puternica criza a oranduirii feudalo-patriarhale, de lichidare a iobagiei si de avant al miscarii democratice din Rusia. Cele trei romane ale sale:O poveste obisnuita, Oblomov si Rapa sunt rodul acestei perioade istorice, surprinsa in aspectele ei cele mai caracteristice. Toate acestea, alaturi de arta de a imbina prezentarea vietii intr-un amplu tablou de sinteza cu analiza amanuntita a fenomenelor ei, fac din scriitor unul dintre marile nume ale literaturii ruse si universale.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top