O prințesă americană. Povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1975 ramase
SKU
BOK.0492

Povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry

Anglofilă declarată și mare admiratoare a familiei regale britanice, scriitoarea Leslie Carroll a fost cucerită, asemenea milioanelor de romantici din lumea întreagă, de povestea de iubire dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

Pornind de la mărturii ale apropiaților celor doi îndrăgostiți, de la documente istorice și de familie, autoarea reușește să întocmească un portret deopotrivă complex și fermecător al celui mai mediatizat cuplu princiar al momentului, realizând în același timp și o incursiune în istoria monarhiei și a etichetei britanice.

Născută și crescută în Los Angeles, dintr-un tată cu origini germane, engleze și irlandeze și o mamă ai cărei strămoși au fost sclavi, Meghan a fost întotdeauna mândră de moștenirea sa, pe care nu s-a sfiit niciodată să o declare. Una dintre cele mai iubite vedete de televiziune datorită rolului interpretat în serialul Costume, Meghan este și o neobosită susținătoare a cauzelor caritabile, pasiune care, de altfel, a și apropiat-o de viitorul ei soț. Chipeș, charismatic, patriot, rebel, Prințul Harry rămâne unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale britanice. Acum, pare gata să se cumințească alături de celebra sa soție, care a obținut tot ce și-a dorit în două domenii: actorie și filantropie.

Va reuși oare Meghan să se ridice la înalțimea noului său statut, va fi la fel de încapățânată în a-și susține propriile idei sau se va lăsa îmblânzită de regulile de la Curte?

Informaţii suplimentare
Autor Leslie Carroll
Traducător Alina Baltac
Data apariției Martie 2019
Copertă Flexicover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-580-6
new_isbn 9786067935806
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:O prințesă americană. Povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry
Rating-ul tău

CARROLL, Leslie

 

     LESLIE CARROLL, născută la New York, este autoarea a douăzeci de cărți (și a colaborat și la a douăzeci și una cu un eseu despre cum și-a întâlnit soțul în timp ce acesta lupta în Afganistan). Printre volumele publicate se numără o serie de cinci titluri de non-ficțiune despre vieţile și iubirile capetelor încoronate din Europa. De asemenea, a scris textul pentru un album despre cei o mie de ani de monarhie britanică, lucrare comandată de Sterling, editura companiei Barnes & Noble. Cărțile lui Leslie au fost traduse în unsprezece limbi, iar unele dintre romane au stat la baza unor scenarii pentru filme artistice și de televiziune. Este unul dintre cei mai apreciați experți americani în problemele familiilor regale europene și o prezență obișnuită în media pentru a comenta evenimentele care îi au în prim-plan pe membrii Casei de Windsor.

 

A fost prezentă la Londra la nunta prințului William cu Catherine Middleton și a realizat nenumărate interviuri la fața locului pentru importante publicații din presa scrisă sau posturi de radio, printre care The Wall Street Journal sau Canadian Broadcasting Corporation. Chicago Tribune i-a descris non-ficțiunile istorice drept „o combinație irezistibilă de revista People și History Channel”.

 

Vizitați site-ul autoarei: www.lesliecarroll.com.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top