NOUL RAZBOI RECE. LUMEA DUPA KOSOVO

11,00 lei
SKU
COR.0347
Cat de mult se poate pune baza pe declaratiile pacifiste ale guvernului SUA? Care sunt interesele si grupurile de influenta care traseaza liniile de conduita ale Washingtonului?

Cat de mult se poate pune baza pe declaratiile pacifiste ale guvernului SUA? Care sunt interesele si grupurile de influenta care traseaza liniile de conduita ale Washingtonului? Se poate vorbi despre o succesiune de greseli istorice, care a culminat cu rezolvarea arbitrara, pe cale armata, a crizei din Kosovo? Se indreapta lumea contemporana spre un nou razboi mondial?

Schimbarile decisive care au marcat peisajul geopolitic in ultimul deceniu al secolului trecut, ca si circumstantele alegerilor cruciale care au condus la instaurarea noii ordini mondiale sunt prezentate clar, alert si succint tuturor celor interesati de cunoasterea realitatilor lumii in care traim.

Autorul, Gilbert Achcar, preda stiintele politice la Universitatea Saint-Denis si la Universitatea Americana din Paris si colaboreaza constant la revista "Le Monde diplomatique."
Informaţii suplimentare
Copertă Flexicover
Nr. pagini 1040
Format 14,5 x 20,5 cm
ISBN 973-653-195-3
new_isbn 9789736531953
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:NOUL RAZBOI RECE. LUMEA DUPA KOSOVO
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top