Născuți din luptă (vol.3 din Seria Elementalii)

Discount 32,94 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1990 ramase
SKU
JUN.1424

Prinși într-o aventură trepidantă, gemenii Anders și Rayna sunt nevoiți să riște totul. Însă prețul păcii îi va aduce mai aproape de casă decât și-ar fi imaginat vreodată…

O carte care are toate ingredientele, pentru a nu fi lăsată din mână - foc și gheață, magie și mister, familie și prietenie.

Tensiunea crește și evenimentele iau o întorsătură neașteptată în noile aventuri ale gemenilor cu puteri magice.

Deși Anders și prietenii lui reușesc să amâne războiul dintre lupii gheții și dragonii pârjolitori, misiunea lor este departe de a se fi încheiat. Urmăriți de adulții din ambele tabere, copiii se refugiază în Sălașul Norilor, o fortăreață interzisă care le-ar putea oferi cheia pentru a-și salva casa.

După ciocnirea dintre Piatra Zăpezii și Sceptrul Soarelui, Holbardul este distrus, iar locuitorii lui sunt nevoiți să se adăpostească în afara orașului, în niște tabere sumbre, fără hrană și fără speranță.

Pentru a reconstrui Vallenul și a aduce laolaltă dragonii pârjolitori, lupii gheții și oamenii, Anders și Rayna sunt nevoiți să riște totul. Însă prețul păcii îi va aduce mai aproape de casă decât și-ar fi imaginat vreodată…

„Unic și absolut fermecător; o cursă în ritm alert, fantastică, de la început până la sfârșit.” GREGORY FUNARO, autorul romanului Alistair Grim’s Odditorium

„O poveste plină de bestii epopeice și de eroi cuceritori, care te va face să nu lași cartea din mână până târziu în noapte. Dacă ți-ai dorit vreodată să pornești într-o aventură, citește acest roman!”
MARIE LU, autoarea seriilor WARCROSS și TINERELE ELITE

Informaţii suplimentare
Autor

Amie Kaufman

Traducător Ioana Radu
Imprint Corint Junior
Serie Elementalii
Data apariției Februarie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
Număr volum 3
ISBN 978-973-128-825-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Născuți din luptă (vol.3 din Seria Elementalii)
Rating-ul tău

KAUFMAN, Amie

    AMIE KAUFMAN este autoarea unor bestselleruri internaționale dedicate tinerilor cititori, între care se numară Unearthed și trilogia Constelații, scrisă împreună cu Meagan Spooner, precum și trilogia Illuminae Files, scrisă împreuna cu Jay Kristoff. Amie a crescut în Australia și în Irlanda și a studiat istorie, literatură, drept și mediere. În timp ce se pregătea să scrie această carte, a luat lecții despre urlete de la un expert în limbajul lupilor. Locuiește la Melbourne împreună cu soțul ei, câinele lor adoptat și are o biblioteca personală extrem de mare. 

    Aflați mai multe pe www.amiekaufman.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top