MISTERIOASA SOCIETATE BENEDICT

Discount 6,05 lei Preţ standard 11,00 lei
SKU
JUN.419
"Esti un copil talentat care cauta oportunitati deosebite?"Cand acest anunt neobisnuit apare in ziar, zeci de copii se inscriu pentru a da o serie de teste ciudate, adevarate incercari pentru mintea lor.

"Esti un copil talentat care cauta oportunitati deosebite?"

 

Cand acest anunt neobisnuit apare in ziar, zeci de copii se inscriu pentru a da o serie de teste ciudate, adevarate incercari pentru mintea lor. (Si tu, draga cititorule, poti sa-ti pui mintea la incercare alaturi de ei.) Dar in final doar patru copii foarte deosebiti vor reusi. Sarcina lor: sa porneasca intr-o misiune secreta pe care doar cei mai inteligenti si ingeniosi copii o pot duce la bun sfarsit. Pentru aceasta ei vor trebui sa mearga ca spioni la Colegiul Academic pentru copiii cu Rezultate Deosebite, unde singura regula e ca nu exista nicio regula.

Cand eroii nostri se confrunta cu incercari fizice si mintale care le depasesc pana si cele mai fantastice inchipuiri, singura cale de izbanda este sa se ajute unul pe altul. Vor reusi ei oare sa treaca cel mai important test din viata lor?

 

BINE AI VENIT IN MISTERIOASA SOCIETATE BENEDICT!

 

Dupa alte cateva pagini de intrebari, la care Reynie era sigur ca raspunsese corect, ajunse la ultima intrebare a testului: "Esti curajos?" Doar citind aceste cuvinte si Reynie simti cum inima ii bate mai tare. Era el oare curajos? Nu i se ceruse niciodata sa-si arate curajul, asa ca de unde putea sti? Miss Perumal ar spune ca era, ar aminti ce vesel incerca el sa fie, in ciuda faptului ca se simtea atat de singur, cu cata rabdare accepta sicanele celorlalti copii si cum intotdeauna era gata pentru o noua provocare. Dar aceste lucruri aratau doar ca era bun la suflet si prietenos, politicos si adeseori plictisit. Dovedeau lucrurile astea ca era curajos? Nu era convins. In cele din urma, renunta sa se mai gandeasca si scrise doar: "Sper ca da."
Informaţii suplimentare
Traducător Mirella Acsente
Imprint Corint Junior
Copertă Flexicover
Nr. pagini 576
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-128-097-4
new_isbn 9789731280974
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:MISTERIOASA SOCIETATE BENEDICT
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top