METODICA PREDARII EDUCATIEI PLASTICE

Discount 4,95 lei Preţ standard 5,50 lei
SKU
COR.0613
Pentru invatamantul primar si prescolar

Integrarea educatiei plastice in ansamblul procesului de invatamant inca de la varsta prescolara urmareste formarea treptata a deprinderii copiilor de a se exprima cu ajutorul elementelor de limbaj plastic, de a pricepe, judeca si crea frumosul in arta si prin arta.

Lucrarea de fata le propune cadrelor didactice sa urmareasca "inovatia" artistica la prescolari si scolarii mici, sa depisteze aptitudini artistice si sa faciliteze dezvoltarea legaturilor interdisciplinare. Educatia plastica este cea care dezvolta la copii gandirea creatoare, sensibilitatea si gustul estetic.

Alaturi de reperele teoretice referitoare la elementele de limbaj si la didactica predarii educatiei plastice in functie de particularitatile de varsta ale elevilor, cadrele didactice vor gasi exemple practice si ilustratii care le vor ajuta sa desfasoare eficient si creativ fiecare activitate. Pe langa materialele de specialitate, sunt prezentate si alte suporturi de predare-invatare-evaluare, precum si propuneri de planificari calendaristice sau de proiecte didactice.
Informaţii suplimentare
Copertă Flexicover
Nr. pagini 128
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 973-135-511-5
new_isbn 9789731355115
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:METODICA PREDARII EDUCATIEI PLASTICE
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top