MEASLE SI VRAJMINTITUL

Discount 9,90 lei Preţ standard 16,50 lei
Numai 109 ramase
SKU
JUN.044
Un baietel, o aventura mare si un gadac enorm...

Measle Stubbs nu face parte dintre baietii renumiti caa au noroc. E slab si zdrentaros, n-a mai facut o baie de ani de zile... si este nevoit sa locuiasca impreuna cu oribilul sau tutore, batranul Basil Tramplebone. Viata baiatului este foarte trista, cand, dintr-odata, lucrurile se inrautatesc: Measle este atins de vrajile malefice facute de Basil, ajungand sa aiba doi centimetri inaltime si sa fie prizonierul unui joc cu trenulete.

Dar cand se intalneste si cu alte victime ale lui Basil, Measle devine ceva mai mult decat un orfan. Se transforma brusc intr-un erou si, mai mult decat atat, are si... un plan de salvare!

 

"Aceasta carte are izul superb al unei calatorii aventuroase pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani. Atentie, invatatori si parinti: aceasta ar putea fi o lectura ideala cu voce tare, inainte ca elevii sa plece spre casa sau inainte de a merge la culcare ori la joaca." The Guardian

 

"O poveste de groaza, in toate sensurile." Amanda Craig, The Times
 
Ian Ogilvy este bine cunoscut in calitate de actor, in mod special pentru faptul ca a preluat, de la Roger Moore, rolul Sfantului. A aparut in nenu­marate productii pentru televiziune, atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite, a detinut numeroase roluri in filme de lungmetraj si a jucat frecvent pe scenele din West End. A scris doua romane: Loose Chippings ("Aschii sarite") si The Giant Polkerton ("Uriasul Polkerton"), ambele publicate de Headline. Piesa lui, A Slight Hangover ("O usoara mahmureala"), a fost publicata de Samuel French. In prezent, locuieste in sudul Californiei, impreuna cu sotia sa, Kitty, si cu cei doi fii vitregi.
Informaţii suplimentare
Traducător Adrian Deliu
Imprint Corint Junior
Copertă Flexicover
Nr. pagini 224
Format 12,5 x 19,5 cm
ISBN 973-128-224-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:MEASLE SI VRAJMINTITUL
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top