Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello (vol.3)

Discount 21,18 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1965 ramase
SKU
JUN.1221

Descoperă cea mai tare bibliotecă din lume 

Domnul Lemoncello își testează noul joc. Dacă vor reuși să treacă de prima rundă, Kyle și ceilalți norocoși finaliști se vor întrece pentru a descoperi lucruri fascinante despre câțiva americani faimoși și pentru a câștiga premii spectaculoase. Dar niște informații surprinzătoare despre domnul Lemoncello ies la iveală, iar variantele de joc par să se fi redus la două: MERGI LA ÎNCHISOARE și STAI O TURĂ!

Eroul lui Kyle ar putea fi un ESCROC?!

Copiii trebuie să scoată la lumină adevărul, iar asta înainte ca jocul să se fi sfârșit pentru domnul Lemoncello și pentru fantastic de amuzantul imperiu clădit de acesta!

Informaţii suplimentare
Autor Chris Grabenstein
Traducător Sorin Petrescu
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Serie Biblioteca domnului Lemoncello
Data apariției Februarie 2019
Copertă Hardcover
Nr. pagini 336
Format 13 x 20 cm
Număr volum 3
ISBN 978-606-793-561-5
new_isbn 9786067935615
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello (vol.3)
Rating-ul tău

GRABENSTEIN, Chris

 CHRIS GRABENSTEIN, autor de bestselleruri New York Times, a scris, între altele, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello, Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello, Insula doctorului Libris, el fiind de asemenea coautorul, alături de James Patterson, a numeroase cărți de succes, precum Max Einstein: experiment de geniu, Pe cuvânt de șoricel, Eu, haios, Roboții din familia mea, Vânătorii de comori, Jacky Ha-Ha (publicate în românește la Corint Junior).

Locuiește la New York City cu soția sa, J.J. Asemenea copiilor din jocul domnului Lemoncello, Chris, J.J. și doi dintre prietenii lor aproape au reușit să iasă învingători de la un escape room o dată. Aproape!

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul său, ChrisGrabenstein.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: