Mândrie + Prejudecată + Zombi

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 10 ramase
SKU
BOK.0194

New York Times bestseller 

Din 19 februarie într-o ecranizare de excepție!

Clasicul roman pre-victorian, acum într-o variantă ultraviolentă cu zombi

„ESTE UN ADEVĂR UNIVERSAL CUNOSCUT CĂ UN ZOMBI CARE A APUCAT SĂ MĂNÂNCE UN CREIER VA SIMTI NEVOIA SĂ MĂNÂNCE ŞI MAI MULT CREIER.”
Aceasta este prima frază din Mândrie prejudecată zombi, o ediţie extinsă a îndrăgitului roman de Jane Austen, în care apar scene noi-nouţe de măceluri cu zombi şi oase sfărâmate. Povestea începe cu o molimă misterioasă care s-a abătut asupra liniştitului sătuc englezesc Meryton – şi morţii revin la viaţă! Brava eroină Elizabeth Bennet este hotărâtă să înlăture definitiv ameninţarea zombilor, dar curând este distrasă de sosirea în sat a trufaşului şi arogantului domn Darcy. Ceea ce urmează este o delicioasă comedie de moravuri, cu multe dueluri verbale între cei doi tineri îndrăgostiţi – şi cu înfruntări şi mai violente pe câmpul de luptă scăldat în sânge.
Va putea Elizabeth să nimicească odraslele lui Satan? Şi să depăşească prejudecăţile sociale ale moşierilor cu conştiinţă de clasă? Plină de poveşti de dragoste şi inimi sfărâmate, confruntări cu săbiile, canibalism şi mii de cadavre în putrefacţie, Mândrie prejudecată zombi transformă o capodoperă a literaturii universale într-o lectură captivantă pe care nu o mai poţi lăsa din mână.
„Declar oficial că sunt mai mult decât fascinat de această carte.” Entertainment Weekly
„Adevărata întrebare este: dacă domnul Darcy e infectat de molimă,va avea Elizabeth tăria de a-l decapita la timp?” Salon.com

  După mai bine de 50 de săptămâni petrecute pe lista de bestselleruri a publicaţiei The New York Times şi cu peste 1 milion de exemplare vândute numai în SUA, romanul a fost adaptat pentru marele ecran şi va debuta în cinematografele româneşti pe 19 februarie 2016, cu o distribuţie de excepţie: Lily James (Cenuşăreasa 2015, Downton Abbey), Sam Riley (Maleficent,Urzeala Tronurilor), Lena Headey (Urzeala Tronurilor) şi Douglas Booth (Ascensiunea lui Jupiter).

Informaţii suplimentare
Autor Jane Austen
Seth Grahame-Smith
Traducător Claudia Roxana Olteanu
Data apariției Februarie 2016
Copertă Hardcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
ISBN 978‑606‑8723‑78‑5
new_isbn 9786068723785
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Mândrie + Prejudecată + Zombi
Rating-ul tău

Jane Austen

AUSTEN, Jane

JANE AUSTEN s-a nascut pe data de 16 decembrie 1775 in localitatea Steventon din comitatul englez Hampshire. Incercarile sale literare timpurii s-au lovit de neincrederea editorilor, ea reusind sa-si publice primul roman, Ratiune si simtire, abia in 1811, dupa opt ani de cand spera zadarnic ca o alta lucrare, Northanger Abbey, sa vada lumina tiparului. Mandrie si prejudecata (1813) ii aduce consacrarea ca scriitoare, iar Mansfield Park (1814) si, mai ales, Emma (1815), consolideaza prestigiul de care se bucura. Succesul comercial avea sa vina mult mai tarziu, fiecare editie a romanului constituind un eveniment notabil. La varsta de doar 42 de ani si jumatate, Jane Austen parasea aceasta lume. Alte doua romane, Persuasion si mult-amanatul Northanger Abbey, aveau sa apara doar postum, la sfarsitul anului 1817.

GRAHAME-SMITH, Seth

     SETH GRAHAME-SMITH (născut Seth Jared Greenberg în 1976) este un autor, scenarist și producător de film și televiziune american. A devenit cunoscut ca autor al best-seller-elor New York Times MÂNDRIE + PREJUDECATĂ + ZOMBI (publicat de Editura Leda în cadrul colecției Leda Edge) și ABRAHAM LINCOLN, VAMPIRE HUNTER - fiecare dintre aceste romane a avut parte de o ecranizare de succes.
În colaborare cu David Katzenberg, partenerul său de la Katzmish Productions, Grahame-Smith dezvoltă, în prezent, proiecte pentru televiziune și film. 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top