Mai intunecat decat crezi

16,50 lei
Numai 1 ramase
SKU
LED.039
ETERNUL MALEFIC. Profesorul Lamarck Mondrick s-a intors din indepartatele deserturi asiatice cu o ciudata si sinistra lada...

ETERNUL MALEFIC

 

Profesorul Lamarck Mondrick s-a intors din indepartatele deserturi asiatice cu o ciudata si sinistra lada... dar inainte sa poata dezvalui lumii uluitoarea sa descoperire, ceva l-a redus la tacere pentru totdeauna.

 

Și in vreme ce vaduva lui Mondrick ajunge intr-un sanatoriu, iar asistentii lui incep sa moara pe rand, ziaristul Will Barbee, fost student al lui Mondrick, descopera o conspiratie ce ameninta intreaga rasa umana.

 

Oare exista cu adevarat vrajitori, si cine este Fiul Noptii? Va putea Barbee sa se impotriveasca sinistrului complot, sau se va lasa atras in el, intr-un chip inimaginabil?

 

"O lectura cu adevarat pasionanta, starnind uimire si incordare pe masura ce Williamson declanseaza resorturile naratiunii cu usurinta si vioiciunea unui adevarat maestru." - Peter Straub

 

JACK WILLIAMSON (1908-2006), considerat de multi "decanul literaturii SF", a fost un prolific scriitor de science-fiction si, timp de mai multe decenii, un reputat profesor universitar la Eastern New Mexico University. A fost primul care a scris despre antimaterie si inginerie genetica (acest din urma termen fiind inventat chiar de el), in acelasi timp dovedindu-se un maestru neintrecut in genurile fantasy si horror.

Opera sa literara a fost incununata cu numeroase premii, printre care Hugo si Nebula (primite in ultimul deceniu al vietii) si prestigiosul Grand Master of Science Fiction, decernat de Science Fiction Writers of America.
Informaţii suplimentare
Traducător Monica Taliu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-229-1
new_isbn 9789731022291
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Mai intunecat decat crezi
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top