Magonia (volumul I din seria Magonia)

27,50 lei
SKU
BOK.0235

Magonia este magică. O fantezie ambițioasă, proaspătă
și literalmente creată din senin, cu personaje minunate,
profunzime emoțională și o lume fantastică
unică și total neașteptată.
Victoria Aveyard

Colecția Leda Edge adaugă încă un volum desprins dintr-o lume fascinantă, creată special pentru segmentul young adult: Magonia de Maria Dahvana Headley.

Încă de când era mică, Aza suferă de o boală misterioasă de plamâni, din cauza căreia îi este tot mai greu să respire, să vorbească – să trăiască. Tot ce pot doctorii să facă e să îi dea medicamente și să spere că reușesc să o mențină în viață. Așa că atunci când Aza vede o corabie în cer, familia ei consideră că e vorba de un efect secundar nemilos al pastilelor. Dar Aza e sigură că nu e o halucinație. Poate să audă pe cineva de pe vas strigându-i numele.

Doar cel mai bun prieten al ei, Jason, o crede. Jason, care întotdeauna a fost alături de ea. Jason, pentru care ea ar putea avea niște sentimente mai mult decât prietenești. Dar înainte ca Aza să se gândească mai bine la asta, ceva groaznic se întâmpla.

Boala o doboară.

Aza pleacă din această lume. Și ajunge într-alta.

MAGONIA

Deasupra norilor, pe un tarâm al corabiilor, Aza nu mai este făptura slabă, pe moarte, de dinainte. În Magonia, ea poate respire pentru prima data. Mai mult, are o putere imensă, pe care o poate folosi pentru a schimba lumea. Căci Magonia și Pământul sunt în pragul războiului, iar soarta întregii omeniri stă în mâinile Azei – inclusiv soarta băiatului pe care îl iubește. Încotro se va îndrepta loialitatea ei?

Informaţii suplimentare
Autor Maria Dahvana Headley
Traducător Roxana Olteanu
Data apariției Iunie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978‑606‑793‑029‑0
new_isbn 9786067930290
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Magonia (volumul I din seria Magonia)
Rating-ul tău

HEADLEY, Maria Dahvana

     Maria Dahvana Headley este romancier, eseist și scenarist de origine americană, numită autor best-selling de către New York Times. Scrierile ei au fost incluse în lista Publisher's Weekly Best Books of 2015 și nominalizate la Premiile Nebula în 2012. 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top