LUCEAFARUL-DE-SEARA. Cartea a doua FABLEHAVEN

16,50 lei
SKU
JUN.472
CEL MAI PERICULOS DUSMAN E INFINIT DE SUBTIL SI DE RABDATOR. PAZITI-VA, RASARE LUCEAFARUL-DE-SEARA.

CEL MAI PERICULOS DUSMAN E INFINIT DE SUBTIL SI DE RABDATOR.

PAZITI-VA, RASARE LUCEAFARUL-DE-SEARA.

 

La sfarsitul anului scolar, Kendra si fratele ei, Seth, se intorc in Fablehaven, un refugiu pentru creaturile magice si mitice. Bunicul Sorenson, ingrijitorul acestei proprietati, invita trei specialisti - un maestru al potiunilor, un colectionar de relicve magice si un vanator de creaturi mistice - ca sa-l ajute sa protejeze tinutul de Societatea Luceafarului-de-Seara, o organizatie straveche hotarata sa patrunda in rezervatie si sa fure un vestigiu ascuns, investit cu o mare putere.

Nu au prea mult timp la dispozitie. Societatea asalteaza portile. Daca vestigiul cade in mainile dusmanilor, ar putea atrage distrugerea altor rezervatii si poate chiar a intregii lumi. Va invata Kendra la timp sa se foloseasca de darurile facute de zane? Va reusi Seth sa nu intre in bucluc? Vor putea birui frica paralizanta?

 

BRANDON MULL a fost comediant, functionar, copywriter, a pavat curti interioare si a promovat filme. Si-a petrecut doi ani in Desertul Atacama din nordul statului Chile, unde a invatat spaniola si arta jongleriei. In prezent locuieste in apropierea unui canion, impreuna cu sotia si cei trei copii ai lor. Este autorul seriei Fablehaven, aflata pe lista de bestselleruri a New York Times, si a cartii The Candy Shop War
Informaţii suplimentare
Traducător Diana Stanciulescu
Imprint Corint Junior
Copertă Flexicover
Nr. pagini 416
Format 15,5 x 23,5 cm
ISBN 973-128-321-0
new_isbn 9789731283210
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:LUCEAFARUL-DE-SEARA. Cartea a doua FABLEHAVEN
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top