LIMBA ENGLEZA PENTRU INCEPATORI IN IMAGINI SI EXERCITII

Discount 49,50 lei Preţ standard 54,60 lei
SKU
COR.1021
Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii se adreseaza elevilor din ciclul primar. Cartea este structurata pe capitole semantice, axandu-se pe vocabularul insusit in primii ani de studiu al limbii engleze.

Limba engleza pentru incepatori in imagini si exercitii se adreseaza elevilor din ciclul primar. Cartea este structurata pe capitole semantice, axandu-se pe vocabularul insusit in primii ani de studiu al limbii engleze. Vocabularul este ilustrat prin imagini, ceea ce face mai usoara asimilarea acestuia de catre elevi, si este insotit de exercitii pentru consolidarea notiunilor invatate.

Jocul constituie un atractiv si eficient mod de invatare, folosit si in aceasta lucrare. Exercitiile variate, de alegere multipla, de completare, de asociere, de corectare a greselilor, construirea de cuvinte si propozitii, rebusurile si multe altele reprezinta o atractie pentru elevul din ciclul primar.

Cartea poate fi folosita atat ca auxiliar didactic la ora de engleza, cat si pentru studiul individual al oricarui incepator. Bogatia vocabularului, alcatuit utilizate in textele din manuale, varietatea exercitiilor si, nu in ultimul rand, atractivitatea desenelor grupate tematic fac din aceasta lucrare un agreabil si eficient instrument de invatare.
Informaţii suplimentare
Imprint Corint Educaţional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 162
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-973-135-447-7
new_isbn 9789731354477
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:LIMBA ENGLEZA PENTRU INCEPATORI IN IMAGINI SI EXERCITII
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top