Legea domnului contra libertatii oamenilor

Discount 1,97 lei Preţ standard 3,29 lei
SKU
RUN.021
Legea Domnului... este una dintre acele carti document, extrem de bine lucrate, expunand, dupa modelul lucrarilor politologice occidentale din ultima perioada...

Legea Domnului... este una dintre acele carti document, extrem de bine lucrate, expunand, dupa modelul lucrarilor politologice occidentale din ultima perioada, o serie de idei si argumente inedite, uneori de-a dreptul socante, fara a face nici un rabat de la calitatea analizei. O astfel de carte se poate citi in acelasi timp ca un dictionar al miscarilor fundamentaliste crestine, iudaice sau islamice din lumea moderna, ca o istorie a celor trei religii abrahamice din ultimii doua sute de ani sau ca o analiza a amenintarilor la adresa societatii democratice continute in miscarile de regenerare religioasa actuale.

O lucrare alerta, profunda, placuta, cartea de fata va deveni un adevarat abecedar pentru cei ce incearca sa descifreze misterele integrismului religios si ale cocteilului exploziv reprezentat de combinatia dintre globalizare, democratie si intransigenta in numele Domnului.

Informaţii suplimentare
Traducător Gheorghe Titeica
Copertă Flexicover
Nr. pagini 120
Format 13 x 20
ISBN 973-86877-6-4
new_isbn 9789738687769
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Legea domnului contra libertatii oamenilor
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top