Lars, ursuleţul polar. Lars si iepurașul cel fricos

Discount 24,75 lei Preţ standard 27,50 lei
SKU
JUN.1146

Prima carte a lui Hans de Beer, Ursulețul polar, a devenit foarte populară în toată lumea, fiind tradusă în 18 limbi. 

Într-o zi, Lars, micul urs polar, aude un scâncet slab. Curios, descoperă, îngropat în zăpadă, un iepuraș pe nume Hugo. Lars îl ajută să iasă din groapă, iar cei doi se joacă împreună, distrându-se copios. Ursulețul observă însă că Hugo e un iepuraș cam fricos. Lars, mai curajos, îndrăznește să se apropie periculos de mult de stația polară, dar curiozitatea și imprudența lui îl pun într-o situație tare neplacută. E rândul lui Hugo să-și demonstreze curajul!

Prima carte a lui Hans de Beer, Ursulețul polar, a devenit foarte populară în toată lumea, fiind tradusă în 18 limbi. Lars a fost atât de îndrăgit, încât a ajuns și erou de desene animate, peripețiile lui stând la baza mai multor filme de animație produse în Germania și în Statele Unite.

Informaţii suplimentare
Autor Hans de Beer
Traducător Mara Wagner
Imprint Corint Junior
Data apariției Februarie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 32
Format 21,5 x 28 cm
ISBN 978-606-793-238-6
new_isbn 9786067932386
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Lars, ursuleţul polar. Lars si iepurașul cel fricos
Rating-ul tău

HANS DE BEER

    Hans de Beer s-a născut în 1957, în Olanda. După ce a studiat pentru o scurtă perioadă de timp istoria, s-a înscris la Școala de arte Rietveld Art Academy din Amsterdam. Lucrarea lui de diplomă – seria de aventuri ale ursulețului Lars, care descoperă lumea înconjurătoare și își face primii prieteni – i-a adus succesul internațional în 1987, iar de atunci a încântat generații întregi de copii.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top