Lapte de mama

Discount 7,15 lei Preţ standard 11,00 lei
Numai 487 ramase
SKU
LED.220
"Stilul aforistic si spiritual al lui St Aubyn aduce aminte de Evelyn Waugh si Oscar Wilde." Sunday Telegraph

Patrick Melrose isi vede sotia epuizata de maternitate, mama inselata de catre o fundatie New Age, iar Robert, fiul lui in varsta de 5 ani, intelegand mult mai multe decat ar trebui. Candva bogata si ilustra, familia Melrose se afla astazi in pericol, trebuind sa faca fata promisiunilor incalcate, adulterului si sentimentelor refulate.

 

O minunata analiza a copilariei si a relatiilor dintre parinti si copii, dintre soti si sotii, Lapte de mama imbina zbuciumul interior al personajelor cu farmecul replicilor spirituale.

 

"Stilul aforistic si spiritual al lui St Aubyn aduce aminte de Evelyn Waugh si Oscar Wilde." Sunday Telegraph

 

"Este un roman atat de bun - fantastic de bine scris, profund si uman." Observer

 

"Pe langa tonul ironic si satiric, St Aubyn exprima minunat nefericirea unei familii al carei trecut este mereu prezent." Sunday Herald
Informaţii suplimentare
Autor Edward St Aubyn
Traducător Adina si Gabriel Ratiu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 280
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-135-5
new_isbn 9789731021355
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Lapte de mama
Rating-ul tău

Edward St Aubyn

ST.AUBYN, Edward

EDWARD ST AUBYN s-a nascut la Cornwall, in 1960. A studiat la Oxford University si imediat dupa terminarea facultatii a lucrat pentru un editor si a scris scenete pentru postul britanic Radio 3. Debuteaza cu romanul Never Mind (castigator al Betty Trask Award, 1992), continuand cu Bad News, Some Hope, On the Edge si A Clue to Exit. Romanul Lapte de mama a castigat South Bank Literature Award (2006), Prix Femina Étranger (2007) si, de asemenea, a fost nominalizat la Booker Prize (2006).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top