JOCURI DIDACTICE pentru formarea si dezvoltarea unor competente la elevii din clasele invatamantului primar (clasele I-a si a II-a)

Discount 16,50 lei Preţ standard 18,00 lei
Numai 657 ramase
SKU
EDU.147

AVIZATE DE MEN PRIN PROCES-VERBAL NR. 2110/OCTOMBRIE 2013

Dacă jocul este un impuls irezistibil prin care fiecare copil îşi modelează propria-i statuie, atunci cu prisosinţă procesul de predare-învăţare este cadrul potrivit pentru atingerea acestei ţinte; elev şi cadru didactic conlucrează, generează acele forţe necesare formării şi informării.

Dacă jocul este un impuls irezistibil prin care fiecare copil îşi modelează propria-i statuie, atunci cu prisosinţă procesul de predare-învăţare este cadrul potrivit pentru atingerea acestei ţinte; elev şi cadru didactic conlucrează, generează acele forţe necesare formării şi informării.

Pornind de la litere jucăuşeîncurcături de limbă, prin jocuri de-a numărătoarea, desene cu numere, spre adevăr şi minciună, cu mi ngea prin tunel, copilul uimit, interesat şi entuziasmat învaţă să comunice, înţelege ce este matematica, se descoperă ca om, contribuie la sănătatea şi motricitatea proprie.

Lucrarea de faţă a fost realizată pentru a răspunde conţinuturilor specifice curriculumului claselor I şi a II-a. Aceasta expune, explică folosind drept criteriu de ordonare disciplina şcolară, dar şi dificultatea în abordare, jocuri didactice incitante, atractive, instructive, generatoare ale unor competenţe fundamentale în formarea personalităţii copilului.

Informaţii suplimentare
Imprint Corint Educaţional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 128
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-866-826-0
new_isbn 9786068668260
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:JOCURI DIDACTICE pentru formarea si dezvoltarea unor competente la elevii din clasele invatamantului primar (clasele I-a si a II-a)
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top