Jack Spintecătorul. Crimele din Whitechapel (vol.1 din seria Anchetele lui Audrey Rose)

Discount 39,60 lei Preţ standard 49,50 lei
SKU
BOK.0420

Seria Anchetele lui Audrey Rose

Audrey Rose Wadsworth, fiica unui controversat lord britanic, duce o viață dublă. Ziua, tânăra de doar 17 ani își împarte timpul între ceaiuri dansante, spectacole de circ și probe la croitoreasă. Seara, studiază în secret medicina și își ajută unchiul să facă autopsii. Când diabolicul Jack Spintecătorul începe să terorizeze întreaga Londra, ucigând femei nevinovate, Audrey Rose pornește o investigație pe cont propriu. Ancheta însă o va aduce în fața unor adevăruri greu de digerat, iar adolescenta va trebui să ia decizii care îi vor frânge inima.

„Un debut captivant, plin de răsturnări de situație neprevăzute, perfect pentru iubitorii romanelor istorice cu tentă polițistă.” School Library Journal

Informaţii suplimentare
Autor Kerri Maniscalco
Traducător Oana Chitu
Imprint Leda Edge
Serie Anchetele lui Audrey Rose
Data apariției Mai 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 366
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-375-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Jack Spintecătorul. Crimele din Whitechapel (vol.1 din seria Anchetele lui Audrey Rose)
Rating-ul tău

MANISCALCO, Kerri

     Kerri Maniscalco a crescut într-un orășel din afară New Yorkului, unde iubirea ei pentru artă a fost încurajată încă de la cea mai fragedă vârstă. În timpul ei liber, citește tot ce-i pică în mână, gătește diferite feluri de mâncare alături de familia și de prietenii ei și bea mult prea mult ceai în timp ce discută probleme delicate ale vieții cu pisicile ei. Jack Spintecătorul. Crimele din Whitechapel (seria Anchetele lui Audrey Rose) este romanul ei de debut și îmbină iubirea ei pentru criminalistică și pentru misterele istoriei.

Kerri Maniscalco a fost descoperită de celebrul James Patterson, care i-a ales cartea (cea cu Jack Spintecătorul) pentru a fi primul roman publicat de noua lui editură dedicată tinerilor, JIMMY Patterson Books.

Romanele ei figurează în clasamentele New York Times şi USA Today al celor mai bine vândute cărţi!

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: