Istoria României. Atlas școlar ilustrat

Discount 39,90 lei Preţ standard 43,90 lei
SKU
EDU.071

S-au tiparit numeroase atlase dedicate istoriei romanilor, dar nici o alta lucrare, pana la cea de fata, nu a reunit atat de multe surse istorice in acelasi loc.

Omologat cu nr.41.498/3/09.01.2018

S-au tiparit numeroase atlase dedicate istoriei romanilor, dar nici o alta lucrare, pana la cea de fata, nu a reunit atat de multe surse istorice in acelasi loc.

Pe fiecare pagina exista o harta, pe care sunt transpuse, dupa criterii cronologice si referitoare la spatiu, informatiile oferite de cercetarile recente in domeniu, ceea ce da atlasului un plus de noutate si rigurozitate stiintifica. Sunt prezente, in acelasi timp, diverse surse istorice, si anume imagini-document, insotite, lucru cu totul inedit pentru un atlas, de fragmente din texte vechi (cronici, acte, tratate internationale, inscriptii, memorii etc.), care completeaza hartile si aduc un grad sporit de credibilitate. In felul acesta, cititorul are la indemana, de fapt, trei carti intr-una singura: un atlas, un album si o culegere de texte. Este de remarcat, pe langa bogatia informatiei, condensata intr-un spatiu relativ restrans, calitatea grafica a lucrarii, aspectul si coloritul imaginilor, prezentarea hartilor  intr-o forma deosebita, ceea ce confera atlasului un plus de eleganta si atractivitate.

Informaţii suplimentare
Autor Minodora Perovici
Imprint Corint Educaţional
Copertă Hardcover
Nr. pagini 72
Format 21 x 29,5 cm
ISBN 978-606-860-965-2
new_isbn 9786068609652
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Istoria României. Atlas școlar ilustrat
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top