ISTORIA RECENTA A POLITICII MONDIALE

Discount 7,15 lei Preţ standard 11,00 lei
Numai 99 ramase
SKU
COR.0977
Autorul cartii Istoria recenta a politicii mondiale a avut ambitia de a raspunde la cateva intrebari capitale ale contemporaneitat ii, legate de absurdul unei existente cotidiene esuate in conflicte endemice...

Autorul cartii Istoria recenta a politicii mondiale a avut ambitia de a raspunde la cateva intrebari capitale ale contemporaneitat ii, legate de absurdul unei existente cotidiene esuate in conflicte endemice, in razboaie care nu se mai cheama, in maniera clasica, „mondiale”, dar care macina planeta, o secatuiesc si o transforma, conducand-o spre o stare desertica, deopotriva sub aspect material si spiritual. De aceea, paginile cartii incita la lectura si genereaza teme de meditatie.

Lucrarea lui Lucian Popescu ne ajuta sa gandim creator si sa cautam solutii, dar, mai ales, ne informeaza si ne indeamna la o fascinanta calatorie in lumea noastra globala, cu toate avatarurile ei. Cine detine informatia potrivita, echilibrata si necesara, este capabil nu numai sa inteleaga lumea, ci s-o si modeleze, s-o schimbe in acord cu idealuri constructive, bazate pe valorile umane supreme.

Prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, membru corespondent al Academiei Romane
Informaţii suplimentare
Copertă Flexicover
Nr. pagini 288
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-135-545-0
new_isbn 9789731355450
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:ISTORIA RECENTA A POLITICII MONDIALE
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top