Invocarea (Fortele raului absolut vol. 1)

21,90 lei
SKU
LED.338
Chloe Saunders avea o viaţă relativ normală. Dar acum se pomeneşte într-o situaţie cu totul ciudată pentru că: Brusc, începe să vadă oameni morţi. Este închisă într-un sanatoriu pentru adolescenţi cu tulburări mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare…

Chloe Saunders avea o viaţă relativ normală.

Dar acum se pomeneşte într-o situaţie cu totul ciudată pentru că: Brusc, începe să vadă oameni morţi. Este închisă într-un sanatoriu pentru adolescenţi cu tulburări mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare…

 

Numele meu este Chloe Saunders şi viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel ca până acum. Tot ce voiam era să îmi fac prieteni, să cunosc băieţi şi să continui să fiu o adolescentă obişnuită. Dar nici măcar nu mai ştiu ce înseamnă asta. Totul a început în ziua în care am văzut prima mea stafie – şi stafia m-a văzut pe mine… Acum, stafiile sunt pretutindeni şi nu vor să mă lase in pace. Şi, ca şi cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit închisă în Sanatoriul Lyle, „un loc special” pentru adolescenţii cu probleme psihice. Şi totuşi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Să nu mai spuneţi nimănui, dar eu cred că şi cei închişi aici cu mine sunt mai mult decât se arată la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei?

 

Iar cea care trebuie să descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu… înainte ca tainele − şi scheletele − sale să revină ca să mă bântuie.

 

„Veţi aştepta cu disperare urmarea.” Melissa Marr, autoarea bestsellerului New York Times WICKED LOVELY

Informaţii suplimentare
Autor Kelley Armstrong
Traducător Cristina Jinga
Copertă Hardcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-102-283-3
new_isbn 9789731022833
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Invocarea (Fortele raului absolut vol. 1)
Rating-ul tău

Kelley Armstrong

ARMSTRONG, Kelley

KELLEY ARMSTRONG este autoarea seriei de succes Women of the Otherworld, devenit bestseller New York Times. Kelley istoriseste povesti inca dinainte de a invata sa scrie. Primele ei incercari asternute pe hartie s-au dovedit insa dezastruoase. Daca i se cerea sa scrie o poveste despre fetite si papusi, in istorisirea ei apareau in mod invariabil fete transformate in stafii si papusi malefice, spre groaza si disperarea profesorilor ei. Dar toate eforturile de a o convinge sa creeze povesti ,"normale" au esuat. Astazi, ea continua sa urzeasca povesti cu stafii si demoni si varcolaci, din locul special in care scrie, aflat in pivnita casei. INVOCAREA este primul roman pentru adolescenti scris de Kelley si totodata primul volum din seria Fortele Raului Absolut.Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta serie, vizitati site-ul www.chloesaunders.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top