INIMA DE PIATRA

Discount 6,60 lei Preţ standard 11,00 lei
SKU
JUN.474
DREPTURILE DE ECRANIZARE AU FOST VANDUTE MARII CASE DE PRODUCTIE PARAMOUNT

DREPTURILE DE ECRANIZARE AU FOST VANDUTE MARII CASE DE PRODUCTIE PARAMOUNT

 

"Adanc in inima Londrei se trezi ceva - un lucru atat de vechi si de obisnuit, incat oamenii care au trecut de secole pe langa el nu i-au acordat nicio atentie."
 

Cand George rupe capul unui mic dragon sculptat pe fatada unei cladiri, trezeste fara sa vrea la viata o forta antica: un pterodactil, santinela ce vegheaza de sute de ani si care il vaneaza cu o manie terifianta. Iar acesta e doar inceputul...

Personificarile si jivinele - statui cu naturi diferite - sunt fortele combatante, sculpturi ce provoaca ravagii in peisajul citadin. Pe de alta parte, Tunarul din Primul Razboi Mondial ofera protectie, inte lepciunea sfincsilor este legendara. George si prietena sa, Edie, sunt prinsi intr-o lume a pericolelor. Iar ceea ce este si mai rau e faptul ca sunt complet singuri. Restul Londrei habar nu are de calvarul lor.

Aceasta aventura epica dezvaluie forte de mult ascunse in cladirile si arhitectura Londrei. Odata ce intri in aceasta lume atat de originala si captivanta, strazile si frontispiciile cladirilor din oras nu vor mai fi niciodata vazute cu aceiasi ochi!

 

CHARLIE FLETCHER a scris scenarii de filme artistice pentru Warner Bros., TriStar, MGM, Paramount si de seriale pentru televiziune pentru BBC si a fost editorialist. In prezent, traieste si scrie in Edinburgh, impreuna cu sotia sa, cei doi copii si un terrier pe nume Archie.

Inima de piatra este foarte promi tatorul sau roman de debut si primul dintr-o trilogie foarte bine primita atat de critica, cat si de mai tinerii cititori.
Informaţii suplimentare
Traducător Sorin Voinea
Imprint Corint Junior
Copertă Hardcover
Nr. pagini 414
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-128-322-7
new_isbn 9789731283227
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:INIMA DE PIATRA
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top