Inimă cu cheiță (vol.1 din seria Cogheart)

Discount 32,93 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1944 ramase
SKU
JUN.1210

Inimă cu cheiță este primul volum al unei trilogii care se bucură de un remarcabil succes peste tot în lume

Viața lui Lily este în mare pericol. Tatal ei a dispărut fără urmă, iar din întuneric o pândesc niște oameni cu ochi de argint. Ce ar vrea de la ea?

Lily și prietenii ei—Robert, fiul unui ceasornicar, și Malkin, vulpea mecanică a familiei sale—sunt aruncați într-o lume sumbră și amenințătoare. Foarte curând, Lily își dă seama că tocmai persoanele care îi sunt dragi i-ar putea sfâșia inima...Crima, haosul și misterele abundă în această captivantă aventură din epoca victoriană.

Inimă cu cheiță, sau Cogheart, titlul ediției originale în limba engleză, care este primul volum al unei trilogii care se bucură de un remarcabil succes peste tot în lume, s-a aflat pe lista scurtă a numeroase premii literare, câștigând, între altele, Awesome Book Award 2018.

„O poveste steampunk în care se întrepătrund ambiția, urmăririle palpitante și răzbunarea.” — The Guardian

Informaţii suplimentare
Autor Peter Bunzl
Traducător Nicoleta Dascălu
Imprint Corint Junior
Data apariției Noiembrie 2018
Copertă Hardcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-443-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Inimă cu cheiță (vol.1 din seria Cogheart)
Rating-ul tău

BUNZL, Peter

       PETER BUNZL a crescut într-un cartier din sudul Londrei, într-o casă cu arhitectură sofisticată construită în epoca victoriană, alături de sora sa, de tatăl său, negustor de antichități, și de mama sa, artistă. Și alături de trei pisici și de doi câini. Este creator de filme de animație, laureat cu premiul BAFTA, scriitor și regizor de film.

Inimă cu cheiță, sau Cogheart, titlul ediției originale în limba engleză, care este primul volum al unei trilogii care se bucură de un remarcabil succes peste tot în lume, s-a aflat pe lista scurtă a numeroase premii literare, câștigând, între altele, Awesome Book Award 2018. Din seria de aventuri Cogheart, mai fac parte Moonlocket și Skycircus, pe care cititorii români le vor găsi în librării traduse și publicate de editura Corint Junior.

Mai multe informații despre autor puteți afla vizitând site-ul www.peterbunzl.com sau contul de Twitter @peterbunzl.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top