INA și ariciul PIT

Discount 34,65 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1956 ramase
SKU
JUN.1121

INA ȘI ARICIUL PIT. Aventuri în aparatul de fotografiat al bunicului marchează un „debut” în cariera prodigioasă a scriitorului, aceasta fiind prima sa carte pentru copii.

Ina este o fetiță drăgălașă, iar Pit, prietenul ei cel mai bun, un arici cu o fire puțintel sucită. Împreună pornesc într-o călătorie miraculoasă, prin burduful aparatului de fotografiat al bunicului. Ei ajung la curtea împăratului Ardei Primul și în țara oamenilor într-o ureche, însă aventurile lor nu se vor încheia aici.

NU RATAȚI VOLUMUL URMĂTOR! Ina și Pit vă invită la întâlnirea cu Asfodela și cu Didi cea năzdrăvană!

Informaţii suplimentare
Autor Radu Tuculescu
Imprint Corint Junior
Colecție Povești ilustrate
Data apariției Noiembrie 2017
Copertă Hardcover
Nr. pagini 78
Format 23 x 22 cm
ISBN 978-606-793-204-1
new_isbn 9786067932041
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:INA și ariciul PIT
Rating-ul tău

ȚUCULESCU, Radu

       Radu ȚUCULESCU (1.01.1949, Târgu Mureș) este romancier, dramaturg, traducător din limba germană, redactor radio și TV. A publicat romane, proză scurtă, teatru, critică teatrală, traduceri din literatura elvețiană. Romanele sale, printre care se numără Umbra penei de gâsca, Povestirile mameibatrâne, Mierla neagră, Măcelăria Kennedy, au apărut traduse în Franța, Italia, Germania, Austria, Cehia, Ungaria și Serbia. De asemenea, piesele sale de teatru au fost traduse în franceză, cehă, maghiară, italiană, engleză și ebraică. A susținut conferințe despre universul creației sale la Praga, Torino, Viena, Budapesta, Haifa, Tel Aviv. A realizat reportaje de televiziune în Europa, Canada, Africa de Nord.

A primit premii naționale și internaționale pentru roman, teatru și film TV. Este prezent în Lexiconul de literatură universală – Kindler, Berlin 2012.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top