Iarna la Lisabona

22,00 lei
Numai 650 ramase
SKU
LED.216
Iarna la Lisabona este un omagiu adus celebrului film noir american si cluburilor in care s-a nascut jazzul, o evocare a iubirilor pasionale...

Iarna la Lisabona este un omagiu adus celebrului film noir american si cluburilor in care s-a nascut jazzul, o evocare a iubirilor pasionale care spulbera granitele si ratacesc in vartejul lumii, si fructul fascinatiei pentru intriga ce transcende motivele crimei.

Intre Lisabona, Madrid si San Sebastián, inspiratia muzicala a jazzului se transforma intr-o obsesiva poveste de iubire. Pianistul Santiago Biralbo se indragosteste de Lucrecia si amandoi incearca sa scape de urmarirea implacabila a sotului acesteia, Bruce Malcolm. Intre timp, un tablou de Cézanne se face nevazut si Toussaints Morton, traficant de tablouri si carti vechi, se alatura urmaririi celor doi. Pe strazi ude de ploaie, in cluburi de noapte, printre mucuri de tigara strivite in scrumiere si baruri inecate in fum, in nopti brazdate de luminile roz si albastre ale neoanelor fosforescente, se deruleaza arpegiile unei intrigi in ritmuri de jazz.
Informaţii suplimentare
Traducător Ileana Mihaila
Copertă Flexicover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-102-240-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Iarna la Lisabona
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top