Hex sau Puterea farmecelor, vol. 2 din seria Elita Intunecata

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 556 ramase
SKU
LED.561
Lily Parker este o elevă nouă la Şcoala de Fete Sfânta Sofia, dar deja a aflat că magia este cel mai bun prieten pe care-l poate avea o fată... sau cel mai periculos duşman!

Elevă nouă.

Şcoală nouă.

Aceleaşi belele.

Lily Parker este o elevă nouă la Şcoala de Fete Sfânta Sofia, dar deja a aflat că magia este cel mai bun prieten pe care-l poate avea o fată... sau cel mai periculos duşman! De aceea, Lily trebuie să înveţe cum să-şi controleze noile capacităţi paranormale – şi asta pe lângă complicatele relaţii cu cei care conduc şcoala, cu simpaticul coleg Jason, care ascunde un mare secret de vârcolac, şi lupta pe care o duce alături de cea mai bună prietenă a ei, Scout, înfruntând palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago – inclusiv pe misterioşii Secerători.

Dar, curând, Lily este invitată la o întâlnire secretă cu Sebastian – un tip hot, care se oferă s-o ajute să-şi stăpânească magia ce îi curge prin vine. Însă atenţie, el este un Secerător, iar Lily intră într-un joc periculos. Se pare că graniţa dintre bine şi rău nu este întotdeauna prea clară…

Informaţii suplimentare
Traducător Gabriela Stoica
Copertă Hardcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-519-3
new_isbn 9789731025193
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Hex sau Puterea farmecelor, vol. 2 din seria Elita Intunecata
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top