Hallo, Kinder! Limba germană pentru începători

Discount 14,90 lei Preţ standard 29,90 lei
SKU
EDU.177

Este un instrument de lucru care oferă posibilitatea învăţării limbii germane prin jocuri şi activităţi diverse, în aşa fel selectate încât acumularea cunoştinţelor să se realizeze într-un mod plăcut.

Hallo, Kinder! este un instrument de lucru care oferă posibilitatea învăţării limbii germane prin jocuri şi activităţi diverse, în aşa fel selectate încât acumularea cunoştinţelor să se realizeze într-un mod plăcut.

În cele şase unităţi, împărţite în câte patru lecţii, se fixează prin jocuri atât vocabularul de bază al temei abordate, cât şi structurile lingvistice aferente acestuia. Fiecare exerciţiu este prevăzut cu simboluri uşor de recunoscut pentru copii, încât să nu întâmpine dificultăţi la înţelegerea cerinţei.

Lucrarea, concepută în conformitate cu programa şcolară pentru limba modernă aprobată prin OM nr. 3418/19.03.2013, este însoţită de un ghid al profesorului, care conţine mici dialoguri pentru fiecare imagine, respectiv pentru unele exerciţii‚ şi propune cântece, poezii, jocuri şi diverse activităţi la fiecare lecţie.

 

Ghidul profesorului este disponibil la: http://www.edituracorint.ro/ghidul-profesorului-hallo-kinder.html

Informaţii suplimentare
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Februarie 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 144
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-8668-42-0
new_isbn 9786068668420
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Hallo, Kinder! Limba germană pentru începători
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top