Gelozie (Altfel de ingeri, vol.3)

Discount 7,15 lei Preţ standard 11,00 lei
SKU
LED.570
DRU ANDERSON Întunecată, periculoasă şi sexy

Dragostea este un camp de luptă.

Lumea Reală este un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.

Dru a ajuns în sfârşit la Schola Prima — căminul Ordinului şi locul unde se pregătesc djamphirii din Lumea Reală —, dar viaţa ei devine încă şi mai agitată. Pe firmament a apărut o nouă svetocha, o roşcată vicleană numită Anna, care joacă Ordinul pe degetele ei drăgălaşe şi care mai degrabă ar omorî-o pe Dru decât să împartă cu ea lumina reflectoarelor. Şi se pare că Dru are ceva ce Anna îşi doreşte. Iar numele acelui „ceva” se întâmplă să fie Christophe Reynard…

Cum poate crede Dru că Ordinul o va proteja, când conducătoarea lui o vrea dispărută?

Dru Anderson nu se teme de întuneric. Deşi ar trebui

Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi www.strange-angels.com şi www.lilithsaintcrow.com.

Informaţii suplimentare
Autor Lili St. Crow
Traducător Alexandra Muşat
Copertă Hardcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-537-7
new_isbn 9789731025377
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Gelozie (Altfel de ingeri, vol.3)
Rating-ul tău

Crow Lili St.

ST.CROW, Lili

Lili St. Crow s-a născut în New Mexico şi a călătorit prin toată lumea, tatăl ei fiind angajat în Forţele Aeriene Americane. S-a îndrăgostit de scris la vârsta de zece ani şi până în prezent a publicat numeroase cărţi, printre care seriile Strange Angels (Altfel de îngeri), Dante ValentineJill Kismet, The Society şi The Watcher. Locuieşte la Vancouver, statul Washington, împreună cu soţul, copiii ei şi o mulţime de pisici.

 

Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul www.lilistcrow.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top