First Steps in English. Lecţii pentru începători (conţine CD audio)

32,90 lei
SKU
EDU.199

În conformitate cu noua programă şcolară în vigoare.

Acest suport de învăţare oferă sugestii celor care predau limba engleză la clasa pregătitoare şi reprezintă un ghid util în efectuarea corectă şi eficientă a primilor paşi în învăţarea unei limbi străine.

Learn English with Ann and Robert

Lecţii pentru începători

Conţine CD audio

Materialul este împărţit în şapte unităţi alcătuite din două sau trei lecţii. Fiecare unitate ilustrează o anumită temă de comunicare, fiecare lecţie prezintă un aspect particular al temei respective.
Punctul de plecare îl constituie o imagine sugestivă pentru o anumită situaţie de comunicare. Deoarece la această vârstă copiii abia învaţă alfabetul şi comunicarea lor cu profesorul este orală, textul este minimal.
Pentru a ajuta copiii să se familiarizeze cu pronunţia noii limbi, cartea este însoţită de un CD, în care se regăsesc dialoguri din lecţii și poezii care ajută la fixarea unor deprinderi auditive.
Spor la joacă şi la învăţat!

Informaţii suplimentare
Autor Maria Alexe
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Septembrie 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 80
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-860-941-6
new_isbn 9786068609416
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:First Steps in English. Lecţii pentru începători (conţine CD audio)
Rating-ul tău

ALEXE, Maria

Maria Alexe — lector dr. la Universitatea Tehnică de Construcţii, Bucureşti; doctor în filologie; membră în colectivul proiectului Q6 — Network for the Quality in Early Childhood Education from 0-6 years (reţea pentru asigurarea calităţii în educaţia timpurie de la 0 la 6 ani).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top