Fascinanta lume a savanei. O aventură în culori

Discount 26,34 lei Preţ standard 43,90 lei
SKU
BOK.0204

Terapia prin artă continuă cu o nouă carte ilustrată de Millie Marotta, autoarea bestsellerurilor Tărâmul viselor și Paradisul tropical

Descoperă minunatele savane legănate de vânt din Fascinanta lume a savanei și însuflețește păsările și animalele, colorându-le.
Ilustrațiile pline de savoare ale lui Millie te îndeamnă să iei creioanele și să colorezi o turmă de antilope sau o superbă șopârlă cu guler.
Explorează lumea savanei, înarmat cu creioane și imaginație!

Informaţii suplimentare
Autor Millie Marotta
Data apariției Februarie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 23,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-872-390-7
new_isbn 9786068723907
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Fascinanta lume a savanei. O aventură în culori
Rating-ul tău

MAROTTA, Millie

     Am copilărit într-o fermă micuţă din vestul Tării Galilor şi aş putea spune că acolo a început obsesia mea faţă de tot ceea ce ţine de floră şi faună. Toţi anii aceia pe care i-am petrecut la ţară, cufundată în natură, mi-au întărit fascinaţia faţă de lumea sălbăticiunilor. În copilărie, distracţia mea preferată consta fie din vreo activitate care avea legătură cu desenatul sau pictatul – şi, în general, cu făcutul mizeriei –, fie din jucatul în aer liber cu vreunul dintre numeroasele animale de companie ale familiei.

Imaginaţi-vă numai încântarea mea când, mai târziu, am descoperit că pot studia simultan viaţa animalelor şi ilustraţia de carte, ceea ce m-am şi apucat să fac.

În prezent, când privesc înapoi, la viaţa mea de până acum, îmi dau seama că, de fapt, calea mea a fost dintotdeauna trasată, deşi, pe atunci, nu îmi dădeam încă seama de asta.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top