Falsificatorii realului

16,50 lei
Numai 133 ramase
SKU
LED.255
Un veritabil thriller "a l'américaine". – Baptiste Liger

Un veritabil thriller "a l'américaine". - Baptiste Liger

 

Istoria este scrisa de invingatori. Or, invinsii de azi sunt invingatorii de maine, iar Istoria este sortita sa fie rescrisa. Datorita exploziei mass-mediei electronice, niciodata nu a fost mai usor sa te informezi, si niciodata nu a fost mai usor sa dezinformezi. Antoine Bello

 

- Istoria unei organizatii secrete internationale - Cele mai mari inselatorii ale epocii - O parabola asupra istoriei

 

Un tanar islandez recrutat de o organizaţie secreta internaţionala vrea sa inţeleaga de ce si pentru cine lucreaza. I se cere sa creeze dosare de falsificare a realitaţii, dar motivaţiile si finalitatea acestora raman un mister.

Se nasc intrebari la care cu greu se poate da un raspuns: Laika, primul caine trimis in spaţiu, a existat cu adevarat? America a fost intr-adevar descoperita de Cristofor Columb? Care este povestea falselor arhive ale Stasi?

Lumini si umbre aruncate asupra manipularilor cotidiene ne conduc la ideea unui complot planetar, cu impact direct asupra istoriei.

 

Scriitor de succes si totodata om de afaceri, ANTOINE BELLO (n. 1970, Boston) a debutat in anul 1996 cu o culegere de nuvele intitulata Les Funambules. Este autorul romanelor Éloge de la pièce manquante (1998), Les Falsificateurs (Falsificatorii realului, 2007) si Les Éclaireurs (2009).
Informaţii suplimentare
Autor Antoine Bello
Traducător Oltea-Ioana Marcovici
Copertă Flexicover
Nr. pagini 464
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-102-232-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Falsificatorii realului
Rating-ul tău

Antoine Bello

BELLO, Antoine

Scriitor de succes si totodata om de afaceri, ANTOINE BELLO (n. 1970, Boston) a debutat in anul 1996 cu o culegere de nuvele intitulata Les Funambules. Este autorul romanelor Éloge de la piece manquante(1998), Les Falsificateurs (Falsificatorii realului, 2007) si Les Éclaireurs (2009).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top