Extraterestrul Superstar

Discount 21,90 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 1997 ramase
SKU
JUN.1392

Un extraterestru pus pe fugă își găsește locul… în lumina reflectoarelor! 

Buddy Burger este un puști de treisprezece ani pasionat de filme, care își dorește cu ardoare să ajungă la Hollywood, are un grozav simț al umorului și... este extraterestru!

Când Buddy (sau XR 23 Zeta 5466, cum i se spunea acasă) este nevoit să fugă de pe planeta lui și să se refugieze pe Pământ, are marele noroc de a ateriza cu nava spațială fix în mijlocul unui platou de filmare de la Universal Studios. Pentru că are șase ochi, ventuze pe tălpi și gingii roșii, se integrează perfect în peisaj și chiar primește rolul unui extraterestru într-un serial pentru adolescenți. Însă lucrurile se complică atunci când devine viral – Buddy are un succes fenomenal și fanii nu-i dau pace, iar puștiul trebuie să învețe cum să supraviețuiască pe Pământ și să-și facă prieteni.

Va reuși Buddy să își păstreze secretul când toți ochii sunt ațintiți asupra lui? Sau extravaganța și farmecul vieții la Hollywood se vor dovedi copleșitoare pentru acest extraterestru superstar?

•„Winkler și Oliver își pun laolaltă simțul umorului ascuțit și vasta experiență în industria televiziunii pentru a aduce pe platou un Buddy plin de haz. Reușesc să creeze un personaj principal ciudat dar adorabil, iar fiecare copil care a simțit vreodată că nu-și găsește locul va rezona cu el. Pentru această aventură trăsnită e nevoie de empatie și simțul umorului.” • Booklist
 
•„O uimitoare peripeție la Hollywood! Extraterestrul Superstar are de toate: acțiune, suspans și multe râsete!” • Jeff Kinney, autorul seriei Dairy of a Wimpy Kid
 
•„Henry Winkler și Lin Oliver ne fac să râdem în timp ce le oferă copiilor o lecție: acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt, chiar dacă au ventuze în loc de tălpi. Extraterestrul Superstar este o carte foarte amuzantă, pentru toți copiii de peste 8 ani.” • Jennifer Garner
Informaţii suplimentare
Autor Henry Winkler
Lin Oliver
Traducător Ruxandra Vorotneac
Imprint Corint Junior
Colecție Eu, supererou
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +7 ani
Data apariției Februarie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 288
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-801-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Extraterestrul Superstar
Rating-ul tău

WINKLER, Henry

     Henry Winkler este actor, scriitor, regizor și producător laureat al premiilor Emmy; a creat personaje legendare de televiziune, printre care se numără Fonz din Happy Days și Gene Cousineau din Barry.

OLIVER, Lin
 
     Lin Oliver este autoare de cărți pentru copii, dar și scriitoare și producătoare de televiziune și film. În prezent, este directorul executiv al Societății Scriitorilor și Ilustratorilor de Cărți pentru Copii din SUA (Society of Children's Book Writers and Illustrators – SCBWI).
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: