EVALUARE FINALA CLASA A VI-A. MATEMATICA

Discount 8,01 lei Preţ standard 8,90 lei
Numai 300 ramase
SKU
EDU.033
Culegerea de faţă porneşte de la ideea că atât elevii, cât şi profesorii au nevoie de un instrument de lucru util, conform programei, care să-i ajute să obţină rezultate foarte bune.

Începând cu acest an, elevii claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a vor susţine o evaluare la nivel naţional, moment important din viaţa de elev. Prin aceasta, se urmăreşte evaluarea competenţelor fundamentale dobândite, iar rezultatele urmează să fie interpretate şi apoi folosite de profesor în vederea elaborării unor planuri individualizate de învăţare pentru elevi, acolo unde se va dovedi că este cazul.

Culegerea de faţă porneşte de la ideea că atât elevii, cât şi profesorii au nevoie de un instrument de lucru util, conform programei, care să-i ajute să obţină rezultate foarte bune. Testele au fost concepute în aşa fel încât să verifice atât achiziţiile elevilor, cât şi competenţele dobândite de-a lungul anilor de şcoală. Scopul este acela de a permite celor direct interesaţi să exerseze, să aprofundeze şi să îşi consolideze cunoştinţele, pregătind în mod serios şi consecvent un examen foarte important.

Sperăm ca acest set de teste să contribuie la obţinerea unor rezultate cât mai bune.

Informaţii suplimentare
Imprint Corint Educaţional
Copertă Flexicover
Nr. pagini 80
Format 16,5 x 23 cm
ISBN 978-606-93634-6-1
new_isbn 9786069363461
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:EVALUARE FINALA CLASA A VI-A. MATEMATICA
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top