Educația chineză azi

Discount 28,88 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1990 ramase
SKU
BOK.0538

Educația chineză azi

Sper […] ca această carte să joace rolul unei punți între pedagogii din China și cei din străinătate și, totodată, să îngăduie unui număr și mai mare de cercetători să exploreze problematica educației din China, căci educația reprezintă un domeniu de larg interes în întreaga lume, dar și foarte sensibil. Să ne străduim împreună pentru un viitor mai bun al educației!

„Cea mai importantă sarcină a educației este modelarea naturii umane, formarea unei personalități admirabile. Numai astfel oamenii își vor putea clădi o viață mai bună și vor putea construi o societate minunată. De aici ar trebui să pornească evaluarea calității educației și tot de aici ar trebui să pornim în promovarea unei reforme a educației.”

„Orice națiune ar trebui să fie binecuvântată cu o educație ideală. În felul acesta, oricine ar avea dreptul de a primi educație pe parcursul întregii vieți, s-ar putea bucura de cele mai frumoase lucruri de pe fața pământului și ar putea trăi în liniște și pace pentru totdeauna.”

„Educația ideală ar trebui să atingă o astfel de măreție, încât să-i dea fiecărui elev speranțe de viață, să-i permită fiecărui profesor să cunoască bucuria evoluției și să-i ofere fiecărui părinte posibilitatea de a se bucura de succesul copilului său.”

Zhu Yongxin

Informaţii suplimentare
Traducător Luminița Bălan
Data apariției Septembrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-645-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Educația chineză azi
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: