Dragonul renegat (Tara Duncan, vol. 4)

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
SKU
JUN.383
Umor, magie si suspans in noua aventura a Tarei Duncan, o magiciana sortitoare cum nu sunt altele.

Intr-un laborator din imperiul Omois, pe planeta AltaLume, are loc o confruntare intre doua fiinte. De sfarsitul luptei dintre ele vor depinde viitorul Pamantului si soarta unor adolescenti cu puteri ciudate. Dar singurul martor al acestei intrevederi este un trup fara viata. Cine il va face pe acesta sa vorbeasca?

Cu siguranta, nu Tara Duncan. Tanara sortitoare, printesa mostenitoare din Omois, are destule de facut pe Pamant. Magia sa, devenita prea puternica pentru ea, s-ar datora unei manipulari genetice care ar pune-o in pericol de moarte. Mai mult, dusmani monstruosi ameninta planeta si o silesc pe Tara sa vina in ajutorul unui Pamantean cu puteri neobisnuite.

Ingrijorata dar hotarata, mostenitoarea imperiala se indreapta spre Anglia si spre situl megalitic de la Stonehenge. Ajutata de strabunicul ei, cainele Manitou, de semielful Robin, de Fafnir, de Moineau Bestia, de Fabrice si de Cal, istetul Hot, va reusi oare Tara sa apere Pamantul si sa elucideze taina nasterii ei?
Informaţii suplimentare
Autor Sophie Audouin-Mamikonian
Traducător Emil Paraschivoiu
Imprint Corint Junior
Copertă Flexicover
Nr. pagini 488
Format 15,5 x 23,5 cm
ISBN 978-973-128-246-6
new_isbn 9789731282466
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dragonul renegat (Tara Duncan, vol. 4)
Rating-ul tău

Sophie Audouin-Mamikonian

AUDOUIN-MAMIKONIAN, Sophie

„Sora mai mică, franceză, a lui Harry Potter.” –  Paris Meci

Autoarea, Prinţesa Sophie Audouin-Mamikonian, a moştenit umorul devastator de la o lungă spiţă de umorişti. De la Tristan Bernard la Francis Veber, cincisprezece scriitori au distilat în venele sale această uimitoare combinaţie care este Tara Duncan. Căsătorită şi mamă a două fete (care sunt principalele sale „corectoare”), prima ei carte —Tara Duncan: Magicienii sorţitori — a fost salutată în unanimitate de criticată şi apreciată de cititori.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top