Dragonii pârjolitori (vol.2 din Seria Elementalii)

Discount 35,69 lei Preţ standard 54,90 lei
Numai 1983 ramase
SKU
JUN.1393

„O poveste plină de bestii epopeice și de eroi cuceritori, care te va face să nu lași cartea din mână până târziu în noapte.”

Marie Lu, autoarea seriilor Tinerele Elite și Warcross

După bătălia cumplită dintre Lupii Gheții și Dragonii Pârjolitori, Anders și sora lui geamănă, Rayna, se regăsesc. Însă nu au timp să se bucure: în fortăreața din munte, de la Drekhelm, Anders și prietena lui lup, Lisabet, sunt văzuți ca o amenințare. Doar liderul dragonilor îi poate ține în siguranță.

Când temperatura începe să scadă în tot Vallenul, tinerii eroi află că lupii au furat Piatra Zăpezii, un artefact care poate modifica temperatura, și toți dragonii sunt acum în pericol. Încercând cu disperare să restabilească pacea, Anders apelează la ajutorul noilor săi prieteni aruncători de flăcări pentru a opri planul de atac al lupilor.

Împreună, foștii rivali trebuie să pornească în căutarea pieselor ce alcătuiesc Sceptrul Soarelui, singurul artefact care poate neutraliza Piatra Zăpezii. Căci aceste două artefacte, dacă sunt folosite nechibzuit, pot distruge orice speranță pentru un armistițiu…

Când lupta pentru putere este tot mai încrâncenată, iar soarta prietenilor lui – din ambele tabere – este în joc, va reuși Anders să împiedice izbucnirea unei noi bătălii pe viață și pe moarte? 

„Asemenea flăcărilor dragonilor care trăiesc în paginile lui, al doilea volum al seriei Elementalii, continuarea cărții Lupii Gheții, pârjolește totul în cale, captivând cititorii de la primele pagini. Va fi cu siguranță un must have în rândul fanilor de aventură și mister.” Booklist

„Am descoperit un univers al fanteziei superb construit [...], o lume în care dragonii și lupii iau formă umană și au puteri magice. Unul dintre punctele forte ale acestei cărți este explorarea ideii că adevărul depinde de perspectivă: în orice poveste sunt întotdeauna două (sau mai multe) puncte de vedere. Dușmanul nu este niciodată așa cum ni-l imaginăm, iar empatia ne ajută să înțelegem motivațiile ambelor tabere.”

Informaţii suplimentare
Autor Amie Kaufman
Traducător Sorin Petrescu
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Serie Elementalii
Vârsta +9 ani
Data apariției Martie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-973-128-804-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dragonii pârjolitori (vol.2 din Seria Elementalii)
Rating-ul tău

KAUFMAN, Amie

    AMIE KAUFMAN este autoarea unor bestselleruri internaționale dedicate tinerilor cititori, între care se numară Unearthed și trilogia Constelații, scrisă împreună cu Meagan Spooner, precum și trilogia Illuminae Files, scrisă împreuna cu Jay Kristoff. Amie a crescut în Australia și în Irlanda și a studiat istorie, literatură, drept și mediere. În timp ce se pregătea să scrie această carte, a luat lecții despre urlete de la un expert în limbajul lupilor. Locuiește la Melbourne împreună cu soțul ei, câinele lor adoptat și are o biblioteca personală extrem de mare. 

    Aflați mai multe pe www.amiekaufman.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: