Dragi american airlines

16,50 lei
Numai 728 ramase
SKU
LED.332
Dragi American Airlines da un nou sens genului de "roman de aeroport" si anunta aparitia unui nou talent scriitoricesc în beletristica nord-americana.

"Un prim roman scanteietor, amuzant, ireverentios, pe care nu poti sa nu-l iubesti.

Mi-a reamintit de Martin Amis de la începuturile sale stralucite, doar ca aici exista speranta mantuirii. Nu-i usor sa scrii o carte atat de buna, dar Jonathan Miles pare a se achita de sarcina fara nici un efort major." - Elizabeth Gilbert, autoarea cartii Mananca, roaga-te, iubeste.

 

Bennie Ford, un poet ratat devenit traducator, calatoreste de la New York la Los Angeles, ca sa ia parte la nunta fiicei sale, pe care n-a mai vazut-o de 28 de ani. Dar zborul sau face o escala neasteptata la Chicago, unde este anulat pe motiv de vreme nefavorabila. Blocat în purgatoriul din aeroportul O'Hare, furios si neajutorat, Bennie compune o scrisoare catre compania American Airlines, prin care cere sa i se returneze banii platiti pe bilet. Scrisoarea lui, un cocteil de furie, umor, vulnerabilitate si regrete, devine dintr-o cerere imperios-amuzanta de rambursare a pretului calatoriei un comentariu (haz de necaz!) pe marginea unei vieti irosite, a unor ani înecati în bautura, a talentului si fericirii pierdute.

 

Dragi American Airlines da un nou sens genului de "roman de aeroport" si anunta aparitia unui nou talent scriitoricesc în beletristica nord-americana.
Informaţii suplimentare
Traducător Andrei Oprea
Copertă Flexicover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-270-3
new_isbn 9789731022703
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dragi american airlines
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top