Djinii razboinici

16,50 lei
SKU
JUN.468
Gemenii djinni John si Philippa Gaunt pornesc intr-o noua aventura in jurul lumii, in cartea a patra a seriei de bestselleruri Copiii lampii fermecate.

O forta magica malefica se trezeste...!

 

Gemenii djinni John si Philippa Gaunt pornesc intr-o noua aventura in jurul lumii, in cartea a patra a seriei de bestselleruri Copiii lampii fermecate. Este, de fapt, o cursa contracronometru, caci ei incearca sa-si salveze mama de crudul destin ca Djinn Albastru al Babilonului, tatal de o imbatranire accelerata si muzeele din lumea intreaga de inexplicabile furturi si de neobisnuite cazuri de bantuire.

In timp ce John, Philippa si prietenii lor calatoresc in jurul Pamantului, pentru a-si duce la indeplinire misiunea salvatoare, se intampla ceva foarte ciudat. O forta malefica trezeste la viata razboinicii de teracota creati de un imparat chinez din vechime si arunca o vraja asupra soldatilor, care devin posedati de duhuri rele. Acum, soarta lumii intregi atarna de un singur fir.

Depinde numai de gemeni sa rezolve furturile misterioase, sa-i opreasca pe soldatii de teracota, sa-i salveze pe parintii lor si lumea intreaga pana nu e prea tarziu!
Informaţii suplimentare
Traducător Adrian Deliu
Imprint Corint Junior
Copertă Flexicover
Nr. pagini 392
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-108-7
new_isbn 9789731281087
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Djinii razboinici
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top