Divina comedie de Dante Alighieri

3,29 lei
SKU
JUN.321
CAPODOPERE ALE LITERATURII UNIVERSALE povestite pentru copii.

Unele opere ajung sa faca parte din patrimoniul umanitatii. Valoarea lor nu sta doar in stilul scriiturii, ci si in forta povestii si a mesajului pe care il transmit.

Dintre aceste carti, va vom prezenta Divina Comedie de Dante Alighieri, Furtuna de William Shakspeare, Faust de Wolfgang Goethe si Avarul de Moliere.

Chiar daca aceste titluri si nume le sunt poate cunoscute copiilor, ei nu pot patrunde complexitatea si profunzimile operelor decat odata cu varsta adolescentei sau chiar mai tarziu.

Prin urmare, cum am putea face cunoscute aceste carti valoroase unui cititor tanar?

Poetul-dramaturg Roberto Mussapi a conceput o structura simpla pentru aceasta colectie: fiecare opera este redusa la cinci scene, asemenea celor cinci acte ale unei piese de teatru. Mussapi infatiseaza actiunea povestii si contextul in care aceasta se desfasoara, iar graficianul Giorgio Bacchin ilustreaza fragmentele respective.

Fiecare volum incepe cu prezentarea locului si epocii in care a trait si a creat autorul: Florenta lui Dante Alighieri, Londra lui William Shakespeare, Parisul lui Moliere si provincia toscana a lui Goethe.
Informaţii suplimentare
Traducător Simina Lazar
Imprint Corint Junior
Copertă Hardcover
Nr. pagini 30
Format 24 x 33,5 cm
ISBN 978-973-128-243-5
new_isbn 9789731282435
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Divina comedie de Dante Alighieri
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top