DICTIONAR ENGLEZ-ROMAN

Discount 39,90 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 12 ramase
SKU
COR.0502
Dictionarul contine peste 40 000 de cuvinte si expresii, si anume cele mai frecvent utilizate in comunicarea cotidiana...

Dictionarul englez-roman se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor si publicului larg care studiaza sau foloseste limba engleza in diferite domenii de activitate.

Dictionarul contine peste 40 000 de cuvinte si expresii, si anume cele mai frecvent utilizate in comunicarea cotidiana, cuvinte mai rar folosite sau intrate recent in vocabular ori cuvinte apartinand stilului livresc si denumiri stiintifice (nume de plante, de animale, termeni medicali). Din cauza spatiului relativ restrans, nu a putut fi redata, decat in parte, bogatia expresiva a limbii engleze, fiind necesara o selectie a expresiilor, a sintagmelor si a verbelor urmate de prepozitii - verbe care isi schimba sensul in functie de prepozitie si context (Phrasal Verbs).

Dictionarul englez-roman se constituie intr-un instrument de lucru foarte util tuturor celor care vor sa-si imbogateasca si sa-si consolideze cunostintele de limba engleza.
Informaţii suplimentare
Copertă Hardcover
Nr. pagini 784
Format 14,5 x 20,5 cm
ISBN 973-135-435-4
new_isbn 9789731354354
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:DICTIONAR ENGLEZ-ROMAN
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top