DICTIONAR DE PARONIME AL LIMBII ROMANE

Discount 20,00 lei Preţ standard 22,00 lei
SKU
COR.0500
Lucrarea inregistreaza peste 7 500 de termeni paronimici, proveniti din cele mai variate domenii ale cunoasterii umane.

Dictionarul de paronime al limbii romane a fost elaborat de catre profesorul Nicolae Andrei de-a lungul a peste trei decenii de documentare si de munca asidua si are un profund caracter stiintific, explicativ, pragmatic si enciclopedic.

Lucrarea inregistreaza  peste 7 500 de termeni paronimici, proveniti din cele mai variate domenii ale cunoasterii umane: agricultura, anatomie, botanica, entomologie, chimie, etnografie, farmacie, geologie, ihtiologie, matematica, medicina, meteorologie, mineralogie, mitologie, ornitologie, zoologie etc. Un element de noutate il constituie prezenta in dictionar a unor perechi de nume proprii paronimice, provenite din domeniul stiintei, artei, culturii si civilizatiei umane.

Dictionarul are meritul de a sprijini procesul de cunoastere si de cultivare a limbii nationale si se adreseaza tuturor categoriilor de cititori: elevi, studenti, profesori, jurnalisti, traducatori, scriitori, pentru a-i ajuta sa evite confuziile nedorite create de bogatia lexicului romanesc.
Informaţii suplimentare
Copertă Hardcover
Nr. pagini 544
Format 14,5 x 20,5 cm
ISBN 978-973-135-506-1
new_isbn 9789731355061
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:DICTIONAR DE PARONIME AL LIMBII ROMANE
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top