De la fereastra mea

Discount 38,10 lei Preţ standard 63,50 lei
Numai 1928 ramase
SKU
BOK.0772

Succesul internațional al Arianei Godoy pe Wattpad este un captivant joc al seducției, care te va prinde în mreje și nu-ți va mai da drumul până la final.

Acum și film pe Netflix!

De când se știe, Raquel a fost îndrăgostită până peste urechi de Ares, vecinul ei misterios și sexy. Îl urmărește pe ascuns de la fereastră și, spre dezamăgirea ei, n-a schimbat niciodată vreo vorbă cu el. Ceea ce Raquel însă nu știe e că totul e pe cale sa se schimbe…

Ares începe să se intersecteze cu vecina sa chiar și în cele mai neașteptate locuri și, curând, descoperă că, în realitate, aceasta nu e tânăra inocentă pe care o crede el.

Acum, Raquel are un singur țel: să-l facă pe Ares să se îndrăgostească de ea. Însă pentru asta nu e pregătită să piardă totul și, cu atât mai puțin, pe sine însăși…

Informaţii suplimentare
Autor

Ariana Godoy

Traducător Elena-Anca Coman
Imprint Leda Edge
Data apariției Ianuarie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 496
Format 13 x 20 cm
Număr volum 1
ISBN 978-606-95192-7-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:De la fereastra mea
Rating-ul tău

GODOY, Ariana

      Ariana Godoy este autoarea romanului Mi amor de Wattpad  și a colaborat la antologia Imagina. De când s-a înscris pe platforma Wattpad, a acumulat mai bine de 705 milioane de urmăritori. De la fereastra mea, primul volum al seriei „Frații Hidalgo”, a înregistrat peste 63 de milioane de lecturi pe platformă, iar numărul cititorilor continuă să crească. Ariana este originară din Venezuela și continuă să scrie din micul său apartament din statul american Carolina de Nord. Este pasionată de lectură și cafea. O puteți urmări pe arianagodoy.com, pe Instagram (@ari_godoy) și pe Twitter (@Arix05).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: