Darkside. Taramul intunericului

11,00 lei
SKU
JUN.495
Bine ai venit in DARKSIDE - Taramul Intunericului, acolo unde intalnesti cosmaruri la tot pasul...

Bine ai venit in DARKSIDE - Taramul Intunericului, acolo unde intalnesti cosmaruri la tot pasul... Locuinta lui Jonathan Starling a fost atacata in timp ce tatal lui se afla intr-un azil. Baiatul lupta pentru propria lui viata, dar nu exista niciun loc in care sa se ascunda.

Londra e impartita in doua lumi: una intunecata - DARKSIDE, si o alta luminoasa, LIGHTSIDE. Din cale-afara de periculos si mai mult decat infricosator, DARKSIDE, Taramul Intunericului - guvernat de legile unui Jack Spintecatorul al copiilor -, este un loc in care vampirii si varcolacii se plimba pe strazi. Este o lume a cosmarurilor si secretelor aducatoare de moarte. Iar Jonathan trebuie sa gaseasca o cale sa evadeze, sa se intoarca in LIGHTSIDE, Taramul Luminii... Un thriller supranatural, plin de suspans, cu personaje memorabile si cu momente de horror gotic.

 

Inca de cand a invatat sa scrie, TOM BECKER si-a dorit sa devina scriitor. De fapt, la varsta de cinci ani, chiar si-a notat intr-un carnetel ca visul lui este sa scrie carti. A studiat Istoria la Universitatea Oxford si s-a lasat inspirat de atmosfera deosebita din aceasta institutie academica. Obisnuia sa-si petreaca zile intregi la biblioteca, studiind si citind. In prezent, isi dedica timpul scrisului. Locuieste in Marea Britanie.
Informaţii suplimentare
Traducător Adriana Tudor
Imprint Corint Junior
Copertă Hardcover
Nr. pagini 250
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-343-2
new_isbn 9789731283432
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Darkside. Taramul intunericului
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top