CUM SA VINZI MAI MULT PE INTERNET

10,90 lei
SKU
COR.1071
Acel Internet in care utilizatorul reprezenta centrul preocuparilor noastre a ajuns sau ar trebui sa ajunga la final.

Acel Internet in care utilizatorul reprezenta centrul preocuparilor noastre a ajuns sau ar trebui sa ajunga la final. Am petrecut suficient de mult timp concentrandu-ne toata energia pe nevoile unui utilizator ideal, fara a fi obtinut prea multe rezultate pana in acest moment. Axul central al prezentelor noastre in mediul on-line nu mai poate fi utilizatorul, ci transformarea acestuia in client.

Pentru aceasta, este esential sa facem un pas inainte si sa scoatem la lumina acel instinct comercial pe care il purtam in interiorul nostru. A sosit momentul sa punem la lucru persuasiunea, disciplina cheie care ne poate ajuta sa ii convingem pe utilizatori si sa ii facem pe acestia sa parcurga paginile site-ului nostru pana la transformarea lor in clienti.

Aceasta carte reprezinta un ghid util in actualizarea paginii dumneavoastra web, care se va transforma in noua dumneavoastra strategie comerciala si in principala sursa de crestere a afacerii. Un ghid util, simplu si, mai presus de orice, eficace, in care veti intalni peste 100 de idei concrete despre cum va puteti imbunatati performantele on-line.
Informaţii suplimentare
Traducător Melania Constantinescu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 152
Format 15 x 23 cm
ISBN 978-973-135-568-9
new_isbn 9789731355689
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:CUM SA VINZI MAI MULT PE INTERNET
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top