Cronicile martiene

Discount 23,70 lei Preţ standard 39,50 lei
SKU
LED.027
"O fantezie frumoasa si plina de poezie." - Portland Oregonian

Cronicile martiene este declaratia de dragoste a lui Ray Bradbury pentru o lume pe care nu o poate atinge, dar dupa care poate tanji de departe. El creeaza o imagine tulburatoare a unei planete Marte distruse de colonistii umani si - mult mai inspaimantator - a unei civilizatii martiene ingenuncheate de microbii adusi de om (intr-un revers clar al Razboiului Lumilor de H. G. Wells).

O poveste - plina de imaginatie, dar profunda si sincera - despre cladirea unei lumi noi.

 

"Un tur de forta." - Denver Post

 

"O fantezie frumoasa si plina de poezie." - Portland Oregonian

 

"Un clasic modern." - Washington Post

 

RAY BRADBURY (n.1920) este unul dintre cei mai respectati si mai populari scriitori americani de science-fiction ai secolului XX, autor a nenumarate povestiri, romane, piese de teatru, scenarii de film si poezii, dar cunoscut indeosebi datorita Cronicilor martiene (1950) si distopiei Fahrenheit 451 (1953), ambele adaptate pentru radio, teatru si film. Pentru activitatea sa prodigioasa, Bradbury a fost distins cu numeroase premii prestigioase, iar in 2007 a primit o mentiune speciala din partea juriului Premiului Pulitzer "pentru cariera sa deosebita, prolifica si cu o influenta covarsitoare ca autor inegalabil de science-fiction si fantasy".
Informaţii suplimentare
Autor Ray Bradbury
Traducător Mihai-Dan 'Pavelescu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 272
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-102-002-0
new_isbn 9789731020020
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cronicile martiene
Rating-ul tău

Ray Bradbury

BRADBURY, Ray

RAY BRADBURY (n.1920) este unul dintre cei mai respectati si mai populari scriitori americani de science-fiction ai secolului XX, autor a nenumarate povestiri, romane, piese de teatru, scenarii de film si poezii, dar cunoscut indeosebi datorita Cronicilor martiene (1950) si distopiei Fahrenheit 451 (1953), ambele adaptate pentru radio, teatru si film. Pentru activitatea sa prodigioasa, Bradbury a fost distins cu numeroase premii prestigioase, iar in 2007 a primit o mentiune speciala din partea juriului Premiului Pulitzer  "pentru cariera sa deosebita, prolifica si cu o influenta covarsitoare ca autor inegalabil de science-fiction si fantasy".

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top