Comunicare în limba română - Caietul elevului clasa I

Discount 26,32 lei Preţ standard 32,90 lei
SKU
EDU.341

Caietul a fost realizat în conformitate cu programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, clasa I

În conditiile actuale în care societatea a devenit atât de dependent de tehnologie, încât avem tot timpul tastatura la îndemână, oare scrisul de mână își mai găseste locul?

Tot mai multe cercetări neuropsihologice au demonstrat cât de important este scrisul de mână pentru copii, aducând numeroase beneficii dezvoltării sănătoase a acestora. Caietul a fost realizat în conformitate cu programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, clasa I și conține activități simple și distractive care îi vor ajuta pe elevi să traseze după model, apoi să exerseze semnele grafice care stau la baza deprinderii scrisului: linii, bastonașe, bucle, ovale, nodulețe etc., ajungând la final să scrie unele cuvinte și chiar propoziții simple. De asemenea, prin aceste activități elevii vor reuși să recunoască literele, să le grupeze în silabe, apoi să citească propoziții simple și chiar texte scurte.

Rolul acestui caiet este de a sprijini învățarea, citirea, exersarea semnelor grafice și a literelor, adresându-se în primul rând elevilor, ca instrument de lucru, dar și profesorilor, ca auxiliar didactic, și părintilor, ca material consultativ.

Informaţii suplimentare
Autor Corina Andrei
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Septembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-793-399-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Comunicare în limba română - Caietul elevului clasa I
Rating-ul tău

ANDREI, Corina

CORINA ANDREI – profesor învățământ primar, grad didactic I, Școala Gimnazială nr. 24 din București, autor de manuale școlare, de ghiduri metodologice și de auxiliare didactice, consilier în probleme de educație, inițiator și membru al echipelor de lucru pentru elaborarea de proiecte educative atât la nivel național, cât și internațional, organizator de concursuri de matematică, redactor al unei reviste internaționale de matematică.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top