China în epoca vitezei. Dezvoltarea căilor ferate rapide

Autor:

Wang Xiong

Discount 71,44 lei Preţ standard 109,90 lei
Numai 493 ramase
SKU
BOK.0550

Cartea prezintă atât beneficiile pe care acest tip de tehnologie înaltă le-a adus dezvoltării generale a țării, cât și perspectivele favorabile ale acestei industrii.

Rapiditatea dezvoltării căilor ferate de mare viteză în China simbolizează ritmul accelerat al reformei și deschiderii care au marcat societatea chineză încă din secolul trecut. Cunoscute pentru siguranță și confort, trenurile de mare viteză chineze au schimbat radical felul de viață al oamenilor, care, datorită lor, au dobândit mai multă mobilitate.

China este unul dintre liderii mondiali în domeniu, tehnologia dezvoltată în această țară impunându-se prin designul general, construcție și exploatare și răspunzând pe deplin factorilor de siguranță,  abilitate, aplicabilitate și rentabilitate.

Ca martor și participant direct la evenimentele prezentate, autorul a consultat arhive, a susținut interviuri și a adunat informații mai puțin accesibile publicului larg pentru a zugrăvi o imagine vie a căilor ferate de mare viteză din China. Cartea prezintă atât beneficiile pe care acest tip de tehnologie înaltă le-a adus dezvoltării generale a țării, cât și perspectivele favorabile ale acestei industrii.

Informaţii suplimentare
Autor Wang Xiong
Traducător Dan Drumur
Data apariției Octombrie 2019
Copertă Softcover
Nr. pagini 464
Format 15 x 23 cm
ISBN 978-606-793-583-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:China în epoca vitezei. Dezvoltarea căilor ferate rapide
Rating-ul tău

XIONG, Wang

WANG XIONG (n. 1957) a absolvit Institutul Feroviar Suzhou (predecesor al actualei Universităţi Suzhou de Ştiinţă şi Tehnologie). Şi-a început cariera de scriitor în 1989. Wang este membru al Asociaţiei Scriitorilor Chinezi şi vicepreşedinte al Asociaţiei Scriitorilor Chinezi din Domeniul Feroviar. A lucrat ca mecanic de locomotivă, publicist şi reporter. În prezent, face parte din redacţia publicaţiei Căile Ferate Populare.

Wang a scris nuvele, eseuri, lucrări academice şi de nonficţiune, iar multe din operele sale de ficţiune au fost publicate în ziare. Unul dintre romanele sale, The Time-honored Patina, a fost premiat în China şi a fost publicat în engleză de editura Foreign Language Press.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: